Ετικέτες

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Προσφορά για να στείλετε SMS στους πελάτες σας για γιορτές!

Θα χάσετε την ευκαιρία των γιορτών να θυμίσετε στους πελάτες σας την παρουσία και τις προσφορές σας; Αγοράστε το πακέτο που σας ταιριάζει, ξεκινώντας με το απλό των 500 sms προς μόνο 18€. Πατήστε εδώ για να δείτε την προσφορά.

Με κάθε πακέτο ΔΩΡΟ η αποστολή 1000 e-mail με αναλυτικά στατιστικά αναγνωσιμότητας και ένα κουπόνι Google AdWords 75€. Επωφεληθείτε για λίγες μέρες την εορταστική προσφορά του iLikeDeals.gr για να πετύχετε επιπλέον πωλήσεις!



Πλησιάζουν Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και πολλές μεγάλες ονομαστικές εορτές. Είναι μοναδική ευκαιρία να επικοινωνήσετε με τους πελάτες σας, για να τους ευχηθείτε και ταυτόχρονα να τους θυμίσετε την εταιρεία σας ή προσφορές σας. Εκμεταλλευτείτε τη δύναμη, την αμεσότητα και το χαμηλό κόστος των μηνυμάτων (sms).

Εμείς αναλαμβάνουμε την αποστολή, ενώ θα σας παρέχουμε και στατιστικά παράδοσης μεμονωμένα και συγκεντρωτικά. Ανάλογα με τις ανάγκες σας θα διαμορφώσουμε και το κατάλληλο πακέτο, ωστόσο ως βασικό πακέτο είναι τα 500 sms προς 18€.

Παράλληλα ανεξάρτητα από τον αριθμό των sms με κάθε πακέτο για προσφορα sms λαμβάνετε ΔΩΡΟ ένα κουπόνι διαφήμισης Google AdWords αξίας 75€ για τη διαφήμιση σας, καθώς και ένα πακέτο αποστολής 1000 e-mail από ειδικό mail server με τη δυνατότητα πλήρους καταγραφής κάθε πιθανού στατιστικού στοιχείου.

Έχετε υπόψη πως σύμφωνα με τελευταίες έρευνες, το 94% των μηνυμάτων που αποστέλλονται καθημερινά διαβάζονται, εκ των οποίων το 75% διαβάζεται αμέσως, ενώ με την προώθηση μηνυμάτων κερδίζετε επιπλέον 27% δωρεάν διαφήμιση.

Για πληροφορίες ή την αγορά κουπονιού πατήστε εδώ ή επικοινωνήστε απευθείας με την εταιρεία στο greekseoteam@gmail.com

Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή:

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου