Ετικέτες

Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ ΣΑΣ

Οι περισσότεροι άνθρωποι κάποια στιγμή στη ζωή τους, καθώς επίσης οι παχύσαρκοι, οι αθλητές και οι άνθρωποι με έντονη σωματική δραστηριότητα, εμφανίζουν κάποιου βαθμού αλλοιώσεις στις αρθρώσεις.Οι αρθρώσεις μας αποτελούνται από κινητά μέρη, τα οποία είναι εκτεθειμένα σε πιέσεις και τριβές. Η φύση έχει μεριμνήσει και μπορεί να μειώσει τη φθορά των αρθρώσεων με δύο τρόπους:με την ύπαρξη ενός<<λιπαντικού>> μέσου μεταξύ των κινοούμενων επιφανειών ( το λεγόμενο αρθρικό υγρό) και με την ύπαρξη ενός προστατευτικού παρεμβαλλόμενου υλικού ( ο λεγόμενος αρθρικός χόνδρος).



Προτεινόμενα Προϊόντα




Ο χρόνος , η βαριά εργασία, η σωματική δραστηριότητα και η κακή διατροφή, μειώνουν αυτά τα πολύτιμα στοιχεία των αρθρώσεων με αποτέλεσμα ο άνθρωπος να έχει ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω συμπτώματα.

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΡΘΡΙΚΗΣ ΦΘΟΡΑΣ
1. Πόνος συνεχής ή κατά περιόδους.Ευαισθησία σε μία μόνο ή περισσότερες αρθρώσεις.Αργότερα, μια άλλη άρθρωση, ανεξάρτητη και σε απόσταση από την πρώτη, μπορεί να εμφανίστει πόνο.
2. Δυσκαμψία και δυσχέρεια στη φυσιολογική κινητικότητα της άρθρωσης.
3. Διόγκωση (πρήξιμο) της άρθρωσησ ή οίδημα και στις περιοχές γύρω από αυτήν.
4. Εύκολη κόπωση, γενική και απροσδιόριστή.
5. Λειτουργική αδυναμία στην εκτέλεση των συνηθισμένων δραστηριοτήτων της άρθρωσης, π.χ. άνοδος σκάλας, άνοιγμα βάζου.

Φυσικά Συστατικά με ευεργετικά αποτελέσματα για τις αρθρώσεις

Θειϊκή Γλυκοζαμίνη: Η Θειϊκή γλυκοζαμίνη είναι αμινοσάκχαρο απαραίτητο για την παραγωγή του συνδετικού ιστού στον οργανισμό.Είναι υπεύθυνη για την κινητοποίση της παρασκευής ουσιών που είναι απαραίτητες για τη σωστή λειτουργία των αρθρώσεων, αλλά και για τη διαδικασία της επιδιόρθωσής τους.

Θειϊκή Χονδροϊτίνη: Η Χονδροϊτίνη όπως και η γλυκοζαμίνη παράγεται στον οργανισμό μας, σε μικρές ποσότητες.Είναι σαν μέρος μίας πρωτεϊνης που δίνει ελαστικότητα στους χόνδρους.Είναι σαν ένας υγρός μαγνήτης που ελκύει αρθρικό υγρό το οποίο απορροφά κραδασμους και μειώνει την πίεση στον χόνδρο

MSM: Το Θείο είναι το τέταρτο σε αφθονία μεταλλικό στοιχείο στον οργανισμό μας, το οποίο είναι σηματικό στην ανάπλαση των ιστών και έχει αναλγητικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

Υαλουρονικό Οξυ: Γνωστό για τις ενυδατικές του ιδιότητες, το Υαλουρονικό Οξυ προγει την ενυδάτωσή και την ικανότητα απορρόφησης κραδασμών της άρθρωσης.Ε[ίσης αναζωγονεί και αποκαθιστά το αρθρικό υγρό.

Ω3: Τα Ω3 είναι βρώσιμα πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, που βριίσκονται στο σολομό και σε άλλα θαλασσινά.Είναι γνωστά για την ανιφλεγμονώδη δράση τους.Συμβάλλουν στη διατήρηση των επιπέδων υγιούς χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων και βοηθουν στην ενίσχυση της σωστής λειτουργίας των αρθρώσεων.

Aloe Vera: Η Aloe Vera περιέχει έναν πλούσιο συνδυασμό 75 θρεπτικών συστατικών και 200 άλλον ενώσεων συμπεριλαμβανομένων 20 μεταλλικών στοιχείων, 18 αμινοξέων και 12 βιταμινών.Η συνδυασμένη δράση και ισορροπία τους παράγει ένα ισχυρότερο αποτέλεσμα από ότι θα αναμενόνταν από κάθε στοιχείο ξεχωριστά.Επιπλέον, παρέχει σε κάθε οργανισμό αυτό ακριωώς που έχει ανάγκη.

Φυσικά συστατικά, όπως η Θείίκή Γλυκοζαμίνη, Θείίκή Χονδροϊτίνη, MSM, Αλόη Βερα, Υαλουρονικό Οξύ και Ω3, λιπαίνουν τις αρθρώσεις, αναγεννούν τον αρθρικό χόνδρο με φυσικό τροπο και βοηθούν στην καλή λειτουργία των αρθρώσεων.


Προτεινόμενα Προϊόντα


Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου