Ετικέτες

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Επιασαν "νονούς" και μπράβους



Σε εξέλιξη είναι επιχείρηση της Ασφάλειας σε Αττική, Εύβοια και Κορινθία για την εξάρθρωση πολυμελούς συμμορίας νονών της νύχτας που εκβίαζε επιχειρηματίες και πολίτες.



Σύμφωνα με την αστυνομία, τα μέλη της σπείρας προέβαιναν σε εκβιασμούς καταστηματαρχών αλλά και πολιτών.

Το κύκλωμα έχει να κάνει με προστασία νυχτερινών κέντρων διασκέδασης σε Κόρινθο, Καλλιθέα, Γλυφάδα, παραλιακή της Αθήνας και σε περιοχές της Κορίνθου και της Εύβοιας.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και δύο πυγμάχοι, οι οποίοι έδιναν αγώνες σε κλουβιά κι έχουν προκύψει στοιχεία για παράνομο στοιχηματισμό και στημένους αγώνες. Μάλιστα, ο ένας είναι πολύ γνωστός στο χώρο του κατς και είναι ο πρώτος που εισήγαγε τους αγώνες σε κλουβί στην Ελλάδα το 2004. Σύμφωνα με εκτιμήσεις της ασφάλειας, ήταν και ο εγκέφαλος συμμορίας νονών της νύχτας που είχε έδρα τα νότια προάστια.


συνέχεια παρακάτω...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-> Κατασκευή ιστοσελίδας μόνο με 99€, με ΔΩΡΟ το hosting αξίας 80€ και κουπόνι Google AdWords αξίας 75€!

-> Android Smartphone Lenovo dual sim, με οθόνη 4'', διπύρηνο επεξεργαστή στα 1.2GHz, FM, WiFi, κάμερα 2 MP & πολλά ακόμα μόνο 89€ μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
συνέχεια...

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsit, από την ασφάλεια εξετάζεται το ενδεχόμενο κάποιοι από τους συλληφθέντες να έχουν εμπλακεί σε πρόσφατη δολοφονία που σημειώθηκε σε πόλη της περιφέρειας.

Η επιχείρηση αναμένεται να ολοκληρωθεί αργά το βράδυ κι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν το πρωί της Παρασκευής.


Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή: newsit.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου