Ετικέτες

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Σωκράτη Κόκκαλης: Το super deal που ετοιμάζει με HOL – Vodafone


O Σ. Κόκκαλης επιχειρεί να απεμπλακεί από τη Hellas On Line και είναι σε προχωρημένες επαφές με τη Vodafone ώστε να πουλήσει το μερίδιό του σε αυτήν, μεταδίδει το AxiaPlus.gr.



Και αν μέχρι εδώ δεν υπάρχει κάτι το… αξιοπερίεργο, καθώς είναι γνωστά τα σχέδιά του για αποχώρηση από τη HOL, αφετέρου η Vodafone έχει μερίδιο περί το 18% στην εισηγμένη, όταν διαβάσετε τα νούμερα θα καταλάβετε.

Σύμφωνα με το σενάριο αυτό ο μεγαλοεπιχειρηματίας φέρεται να έπεισε την πολυεθνική να του δώσει 95 εκατ. ευρώ αλλά και να αναλάβει δάνεια 150-160 εκατ. ευρώ! Δηλαδή, μιλάμε συνολικά για μια συναλλαγή αξίας σχεδόν 250 εκατ. ευρώ! Σε κάθε περίπτωση, πάντως, όλη η πιάτσα, όλη η αγορά προσπαθεί να καταλάβει πώς ο Κόκκαλης μπορεί να έχει πείσει τη Vodafone να δώσει τόσο μεγάλο ποσό, γιαυτό και μιλάνε όλοι για τα «νέα μαγικά του Σωκράτη»!

συνέχεια παρακάτω...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-> Κατασκευή ιστοσελίδας μόνο με 99€, με ΔΩΡΟ το hosting αξίας 80€ και κουπόνι Google AdWords αξίας 75€!

-> Android Smartphone Lenovo dual sim, με οθόνη 4'', διπύρηνο επεξεργαστή στα 1.2GHz, FM, WiFi, κάμερα 2 MP & πολλά ακόμα μόνο 89€ μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
συνέχεια...

Σημειώνεται ότι εσχάτως στον όμιλο Intracom-Intralot-HOL παρατηρούνται διοικητικές ανακατατάξεις, ο Σ. Κόκκαλης αποχωρεί προωθώντας τον υιό του Κωνσταντίνο Σ. Κόκκαλη, που ανέλαβε διευθύνων σύμβουλος (εκτελεστικό μέλος) στη HOL από την οποία αποχώρησε ο μέχρι πρότινος διευθύνων σύμβουλος, Αντώνης Κεραστάρης, που πήρε υψηλή θέση στην Intralot.

Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή: bankwars

Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο:

  1. κάτι θα παίζει στο παρασκήνιο της πώλησης δεδομένου ότι η HOL δεν πάει καθόλου καλά και έχει πολύ αυξημένα δάνεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή