Ετικέτες

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Andy Garcia: Με χαβανέζικη βερμούδα στο Μαϊάμι


Ο 57χρονος Garcia, αφού μίλησε για αρκετή ώρα, κάθισε στην ξαπλώστρα του και έφαγε νόστιμα και πλούσια σε θερμίδες tacos, κάτι που θα έπρεπε να αποφύγει καθώς έχει εδώ και καιρό φορτωθεί μερικά κιλάκια παραπάνω



Διακοπές στο καλοκαιρινό Μαϊάμι κάνει αυτές τις μέρες ο γνωστός Αμερικανοοκουβανός ηθοποιός Andy Garcia, τον οποίο «συνέλαβε» ο φακός των παπαράτσι στην πισίνα του πολυτελούς ξενοδοχείου, που διαμένει, μιλώντας στο κινητό του και φορώντας μια μπλε, χαβανέζικου στυλ, βερμούδα-μαγιό.

Ο 57χρονος Garcia, αφού μίλησε για αρκετή ώρα, κάθισε στην ξαπλώστρα του και έφαγε νόστιμα και πλούσια σε θερμίδες tacos, κάτι που θα έπρεπε να αποφύγει καθώς έχει εδώ και καιρό φορτωθεί μερικά κιλάκια παραπάνω.

Ο Garcia είναι παντρεμένος από το 1982 με την Κουβανή Marivi Lorido. Το ζευγάρι, το οποίο έχει 4 παιδιά, ζει ευτυχισμένο μακριά από τα λαμπερά φώτα του Χόλιγουντ. Ο ίδιος μάλιστα έχει πει για αυτό: «Είμαι πάρα πολλά χρόνια παντρεμένος, ρεκόρ για το λαμπερό Χόλιγουντ. Βλέπετε, η οικογενειακή ευτυχία δεν πουλάει! Μάλλον αυτός είναι και ο λόγος που η προσωπική μου ζωή δεν είναι ιδιαίτερα γνωστή στους θαυμαστές μου».

συνέχεια παρακάτω...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-> Κατασκευή ιστοσελίδας μόνο με 99€, με ΔΩΡΟ το hosting αξίας 80€ και κουπόνι Google AdWords αξίας 75€!

-> Android Smartphone Lenovo dual sim, με οθόνη 4'', διπύρηνο επεξεργαστή στα 1.2GHz, FM, WiFi, κάμερα 2 MP & πολλά ακόμα μόνο 89€ μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
συνέχεια...


Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή: protothema.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου