Ετικέτες

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Ποια σταρ έκανε την πιο ακριβή εμφάνιση στα Όσκαρ;


Έχουν περάσει σχεδόν τρεις εβδομάδες από το βράδυ της Κυριακής που έλαβε χώρα η 86η τελετή απονομή των Όσκαρ.

Κι ενώ όλοι πλέον γνωρίζουμε ποιοι βραβεύτηκαν για τις ερμηνείες τους, ποιες ήταν οι καλοντυμένες και οι ποιες κακοντυμένες του κόκκινου χαλιού, εκείνο που δεν γνωρίζαμε μέχρι πρότινος ήταν ποια σταρ έκανε την πιο ακριβή εμφάνιση στα χρυσά αγαλματίδια.



Σύμφωνα με τη Vogue της Αυστραλίας, αυτή δεν είναι άλλη από την Κέιτ Μπλάνσετ.

Η 44χρονη, όχι μόνο απέσπασε με το βραβείο Α΄ γυναικείου ρόλου, αλλά και με εκείνο της πιο πολύτιμης εικόνας της κινηματογραφικής βραδιάς!

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα το Armani φόρεμά της κόστιζε 100.000 δολάρια με τα Chopard κοσμήματά της, ανάμεσά τους σκουλαρίκια με 62 οπάλια, διαμαντένιο βραχιόλι και δαχτυλίδι να ανεβάζουν το συνολικό ποσό της εμφάνισής της στα 18 εκατομμύρια δολάρια!

συνέχεια παρακάτω...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-> Κατασκευή ιστοσελίδας μόνο με 99€, με ΔΩΡΟ το hosting αξίας 80€ και κουπόνι Google AdWords αξίας 75€!

-> Android Smartphone Lenovo dual sim, με οθόνη 4'', διπύρηνο επεξεργαστή στα 1.2GHz, FM, WiFi, κάμερα 2 MP & πολλά ακόμα μόνο 89€ μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
συνέχεια...

Δεύτερη στη σχετική λίστα ήρθε η Σαρλίζ Θερόν, που με την Christian Dior τουαλέτα της, αξίας 90.000 δολαρίων και τα Harry Winston κοσμήματά της έφτασε στα 15,89 εκατομμύρια δολάρια, ενώ τρίτη η Σάντρα Μπούλοκ με το φόρεμά της και τα κοσμήματά της να κοστίζουν 8,24 εκατομμύρια δολάρια.

Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή: news.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου