Ετικέτες

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Πόσα λεφτά θα χρειαστούν οι ελληνικές τράπεζες -Οι επίσημες ανακοινώσεις



O κύβος ερρίφθη. Οι επιπρόσθετες κεφαλαιακές ανάγκες των ελληνικών τραπεζών, σύμφωνα με την άσκηση προσομοίωσης ακραίων καταστάσεων



που διενέργησε η Τράπεζα της Ελλάδος για τον ελληνικό τραπεζικό κλάδο διαμορφώνονται σε 6,382 δισ. ευρώ
Πιο αναλυτικά, οι κεφαλαιακές ανάγκες της Eurobank ανέρχονται σε 2,945 δισ. ευρώ, της Εθνικής στα 2,183 δισ. ευρώ, της Τρ. Πειραιώς στα 425 εκατ. ευρώ, της Alpha Bank στα 262 εκατ. ευρώ, της Attica Bank στα 397 εκατ. ευρώ και της Πανελλήνιας στα 169 εκατ. ευρώ.
Όπως προκύπτει από την ανακοίνωση της Τράπεζας της Ελλάδος, οι τράπεζες υποχρεούνται το αργότερο μέχρι τις 15 Απριλίου 2014, να υποβάλλουν σχέδιο κεφαλαιακής ενίσχυσης με βάση τα αποτελέσματα του βασικού σεναρίου και με χρονοδιάγραμμα υλοποίησης το συντομότερο εύλογο χρονικό διάστημα.
Η ΤτΕ σημειώνει ότι οι κεφαλαιακές ανάγκες κάθε τράπεζας προσδιορίστηκαν σύμφωνα με το Βασικό Σενάριο, όπως αντίστοιχα προβλέπεται να γίνει στην ευρωπαϊκή άσκηση προσομοίωσης ακραίων σεναρίων που θα διενεργήσει η ΕΒΑ το 2014.


συνέχεια παρακάτω...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-> Κατασκευή ιστοσελίδας μόνο με 99€, με ΔΩΡΟ το hosting αξίας 80€ και κουπόνι Google AdWords αξίας 75€!

-> Android Smartphone Lenovo dual sim, με οθόνη 4'', διπύρηνο επεξεργαστή στα 1.2GHz, FM, WiFi, κάμερα 2 MP & πολλά ακόμα μόνο 89€ μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
συνέχεια...




Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή: fpress.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου