Ετικέτες

Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Η πρωταγωνίστρια της σειράς Game of Thrones μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά ομορφιάς της!


Το όνομά της είναι Εμίλια Κλαρκ και είναι παγκοσμίως γνωστή για το ρόλο της στην πολύ επιτυχημένη σειρά Game of Thrones. Αυτό που μας κάνει εντύπωση στη συγκεκριμένη σταρ είναι η λάμψη που εκπέμπει το πρόσωπό της και εντός και εκτός τηλεοπτικής οθόνης. Δες ποια είναι τα μυστική της ομορφιάς της..



“Έχω πολύ ευαίσθητη επιδερμίδα και έτσι δυσκολεύομαι πολύ να βρίσκω προϊόντα καθώς το δέρμα μου αντιδράει σε πάρα πολλά από αυτά. Καθαρίζω, τονώνω και ενυδατώνω το πρόσωπό μου δύο φορές την ημέρα, κάθε μέρα. Μπορεί να έχω γύρισμα ή να διασκεδάζω όλη νύχτα με τους φίλους μου - μπορώ να μεθύσω πάρα πολύ - αλλά και πάλι θα ξεβαφτώ και θα καθαρίσω το πρόσωπό μου”, είπε η Εμίλια σε συνέντευξή της αποδεικνύοντας πόσο σημαντικός είναι ο καθημερινός καθαρισμός και η ενυδάτωση για την επιδερμίδα μας.

Επίσης είναι πολύ σημαντικό το αντηλιακό, το οποίο η Εμίλια δεν ξεχνάει ποτέ, καθώς αυτό είναι που προλαμβάνει τις ρυτίδες από τον ήλιο, τα σημάδια και όλα τα κακά που μπορεί να πάθει η επιδερμίδα σου από τις ηλιακές ακτινοβολίες.

συνέχεια παρακάτω...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-> Κατασκευή ιστοσελίδας μόνο με 99€, με ΔΩΡΟ το hosting αξίας 80€ και κουπόνι Google AdWords αξίας 75€!

-> Android Smartphone Lenovo dual sim, με οθόνη 4'', διπύρηνο επεξεργαστή στα 1.2GHz, FM, WiFi, κάμερα 2 MP & πολλά ακόμα μόνο 89€ μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
συνέχεια...

Όσο για το μακιγιάζ της έχει μάθει πολλά από τον makeup artist της ο οποίος είναι ο ίδιος με της Μέριλ Στριπ. Η Εμίλια πιστεύει πως όσο πιο λίγο είναι το μακιγιάζ της τόσο το καλύτερο. “Είμαι πάντα έτοιμη σε πέντε λεπτά. Φοράω ένα κραγιόν, λίγη μάσκαρα και λίγη πούδρα και είμαι έτοιμη”, είπε η ίδια.

Όσο για τα υπέροχα και μεγάλα φρύδια της έχει πει: “Η μαμά μου είχε κάποιους κανόνες όταν ήμουν μικρή και καθώς μεγάλωνα: Μην πάρεις ναρκωτικά, μην κάνεις σεξ και μην πειράξεις τα φρύδια σου. Έτσι σαν παιδί έζησα αρκετό bullying για τα γελοία φρύδια μου. Εκείνη μου έλεγε: “Θα είσαι ευγνώμων όταν μεγαλώσεις περισσότερο” και είμαι. Η μαμά μου συνήθιζε να μου λέει να τα χτενίζω με βαζελίνη πριν πάω για ύπνο”.

Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή: faysbook.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου