Ετικέτες

Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Taylor Swift: Ένα σέξι American girl


Η 25χρονη ερμηνεύτρια του «I Knew You Were Trouble», τον τελευταίο καιρό, εμφανίζεται πιο γυμνασμένη και πιο σέξι από ποτέ επιβεβαιώντας το χαρακτηρισμό που της έχει δώσει ο διάσημος σχεδιαστής Alexander Wang, ο οποίος είπε ότι είναι «μέγεθος-υπόδειγμα»



Την αγάπη της στην πατρίδα της, την Αμερική, φαίνεται πως αποφάσισε να δείξει η όμορφη τραγουδίστρια Taylor Swift, η οποία εθεάθη να πηγαίνει στο γυμναστήριό της στο Λος Αντζελες της Καλιφόρνια φορώντας ένα καυτό σορτσάκι και ένα t-shirt με την αμερικανική σημαία.

Η 25χρονη ερμηνεύτρια του «I Knew You Were Trouble», τον τελευταίο καιρό, εμφανίζεται πιο γυμνασμένη και σέξι από ποτέ επιβεβαιώντας το χαρακτηρισμό που της έχει δώσει ο διάσημος σχεδιαστής Alexander Wang, ο οποίος είπε ότι είναι «μέγεθος-υπόδειγμα».

Η ίδια έχει πει σε συνέντευξή της ότι το μυστικό της καλής της φυσικής κατάστασης βρίσκεται στην καλή διατροφή που ακολουθεί από πολύ μικρή ηλικία και στην καθημερινή γυμναστική που περιλαμβάνει απαραιτήτως τρέξιμο και προπόνηση με ελλειπτικά μηχανήματα.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν...

συνέχεια παρακάτω...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-> Κατασκευή ιστοσελίδας μόνο με 99€, με ΔΩΡΟ το hosting αξίας 80€ και κουπόνι Google AdWords αξίας 75€!

-> Android Smartphone Lenovo dual sim, με οθόνη 4'', διπύρηνο επεξεργαστή στα 1.2GHz, FM, WiFi, κάμερα 2 MP & πολλά ακόμα μόνο 89€ μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
συνέχεια...


Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή: protothema.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου