Ετικέτες

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Παρωδία ή όχι το φόρεμα της Μαρίας Μπεκατώρου στο «YFSF» ; Δείτε τι απαντά ο σχεδιαστής


«Φωτιές» άναψε η μαύρη τουαλέτα που φόρεσε στο τρίτο live του «Your Face Sounds Familiar» η Μαρία Μπεκατώρου, αφού κάποιοι δε δίστασαν να ασκήσουν «σκληρή» κριτική γι’αυτήν την επιλογή. Ο σχεδιαστής του φορέματος, Γκρέγκορι Μόρφι όμως, έδωσε τη δική του απάντηση σε τηλεοπτική εκπομπή.



«Ο καθένας έχει την γνώμη του, ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει! Εγώ κρατάω μόνο τα καλά που γράφτηκαν, βλέπω τα καλά και προχωράω», δήλωσε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Μελέτησέ Το» ο σχεδιαστής.

Ο Γκρέγκορι Μόρφι -που, κατά καιρούς, έχει ντύσει αρκετές κυρίες της showbiz, όπως για παράδειγμα την Πάολα και την Τάμτα- τόνισε πως το συγκεκριμένο φόρεμα δεν ήταν υπερβολικό, αλλά μία απλή δημιουργία με δαντέλα και μαύρη διαφάνεια.

συνέχεια παρακάτω...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-> Κατασκευή ιστοσελίδας μόνο με 99€, με ΔΩΡΟ το hosting αξίας 80€ και κουπόνι Google AdWords αξίας 75€!

-> Android Smartphone Lenovo dual sim, με οθόνη 4'', διπύρηνο επεξεργαστή στα 1.2GHz, FM, WiFi, κάμερα 2 MP & πολλά ακόμα μόνο 89€ μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
συνέχεια...

«Ο κόσμος κρίνει αν ήταν παρωδία ή όχι. Κρίνουμε από τα likes που παίρνουμε στο Facebook», πρόσθεσε ενοχλημένος ο σχεδιαστής.

Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή: govastileto.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου