Ετικέτες

Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Απίστευτη ποινή: Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι θα φροντίζει ασθενείς με Αλτσχάιμερ!

Από τις 9 Μαΐου ξεκινά η... περιπέτεια του Σίλβιο Μπερλουσκόνι σε γηροκομείο του Μιλάνου. Εκεί, στο πλαίσιο της κοινωφελούς εργασίας που καταδικάστηκε να κάνει, θα φροντίζει ασθενείς με Αλτσχάιμερ.

Ο οίκος φροντίδας ηλικιωμένων όπου θα πηγαίνει καθημερινά ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας βρίσκεται στο Τσεζάνο Μποσκόνε, κοντά στο Μιλάνο.


Ο Μπερλουσκόνι, όπως ανακοινώθηκε από τον Πάολο Πίνι, υπεύθυνο του γηροκομείου, θα προσφέρει τις υπηρεσίες του κυρίως σε ασθενείς που πάσχουν από Αλτσχάιμερ.

«Ο πρώην πρωθυπουργός έδειξε πως έχει απόλυτη διάθεση να συνεργασθεί. Δεν είναι κάτι δεδομένο. Χωρίς την διάθεση αυτή δεν μπορεί κανείς να προσφέρει έργο αποδοτικά», τόνισε ο Πίνι, ο οποίος συναντήθηκε χθες το απόγευμα με τον Μπερλουσκόνι, μακριά από τις τηλεοπτικές κάμερες.

συνέχεια παρακάτω...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-> Κατασκευή ιστοσελίδας μόνο με 99€, με ΔΩΡΟ το hosting αξίας 80€ και κουπόνι Google AdWords αξίας 75€!

-> Android Smartphone Lenovo dual sim, με οθόνη 4'', διπύρηνο επεξεργαστή στα 1.2GHz, FM, WiFi, κάμερα 2 MP & πολλά ακόμα μόνο 89€ μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
συνέχεια...

Σε χθεσινές του δηλώσεις, ο Μπερλουσκόνι είχε υπογραμμίσει πως «η απόφαση των δικαστών να προσφέρει κοινωφελή εργασία δεν είναι γελοία απλώς και μόνον για τον ίδιο, αλλά προσβάλλει ολόκληρη την Ιταλία».

Παράλληλα όμως έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι «είναι ταπεινός άνθρωπος» και ότι «με την μητέρα του Ρόζα συνήθιζε να επισκέπτεται συχνά οίκους ευγηρίας και να στηρίζει ψυχολογικά τους ηλικιωμένους».

Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή:

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου