Ετικέτες

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Ενεργειακο Πιστοποιητικο

Το ενεργειακο πιστοποιητικο, γνωστό λίγο πολύ σε όλους μας, είναι πλέον απαραίτητο για εργασίες όπως η πώληση και η ενοικίαση κατοικιών. Με την τροποποίηση της νομοθεσίας το 2010, το ενεργειακο πιστοποιητικο χρειάζεται για αυτές τις εργασίες για κατοικίες μεγαλύτερες από 50 τετραγωνικά μέτρα. Το ενεργειακο πιστοποιητικο χρειάζεται επίσης για την ένταξη της κατοικίας σε πρόγραμμα επιδότησης, όπως το εξοικονόμηση κατ’ οίκον.


Τι είναι όμως το ενεργειακο πιστοποιητικο; Το ενεργειακο πιστοποιητικο είναι το έγγραφο εκείνο το οποίο δηλώνει την ενεργειακή κατανάλωση ενός κτηρίου και το εντάσσει σε μία από τις εννέα κατηγορίες που έχει καθορίσει το Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ).

Το ενεργειακο πιστοποιητικο εκδίδεται από κάποιον ενεργειακό επιθεωρητή, μηχανικός με περισσότερες γνώσεις και εξειδίκευση σε θέματα ενέργειας. Ο ενεργειακός επιθεωρητής μετά από επίσκεψη στο κτήριο και διενέργεια ελέγχων και μετρήσεων εκδίδει το ενεργειακο πιστοποιητικο. Στη συνέχεια μπορεί επίσης να προτείνει κάποιες ενέργειες για την ενεργειακή αναβάθμιση του σπιτιού και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Το κόστος και ο χρόνος έκδοσης για το ενεργειακο πιστοποιητικο είναι επίσης δυο σημαντικοί παράγοντες για την επιλογή ενός ενεργειακού επιθεωρητή. Το κόστος για το ενεργειακο πιστοποιητικο πλέον καθορίζεται με ελεύθερη διαπραγμάτευση αφού οι ελάχιστες αμοιβές που είχε καθορίσει το Υπουργείο έχουν καταργηθεί. Το κόστος για το ενεργειακο πιστοποιητικο εξαρτάται επίσης και από την έκταση της κατοικίας. Ο χρόνος έκδοσης για το ενεργειακο πιστοποιητικο καθορίζεται από τον ενεργειακό επιθεωρητή ενώ είναι εφικτό να γίνει και σε μια ημέρα.

Το myConstructor αποτελεί τον πιο απλό και αποτελεσματικό τρόπο για να βρείτε έναν οικονομικό ενεργειακό επιθεωρητή για ενεργειακο πιστοποιητικο. Επισκεφτείτε την πρωτοπόρα πλατφόρμα μας, καταχωρείστε εύκολα, γρήγορα και δωρεάν το έργο σας και λάβετε άμεσα προσφορές από επαγγελματίες.


συνέχεια παρακάτω...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-> Κατασκευή ιστοσελίδας μόνο με 99€, με ΔΩΡΟ το hosting αξίας 80€ και κουπόνι Google AdWords αξίας 75€!

-> Android Smartphone Lenovo dual sim, με οθόνη 4'', διπύρηνο επεξεργαστή στα 1.2GHz, FM, WiFi, κάμερα 2 MP & πολλά ακόμα μόνο 89€ μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
συνέχεια...



Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγη

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου