Ετικέτες

Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ: Εμφάνιση του σατανά σε εκκλησία! Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο!

Εμφανίστηκε ο Σατανάς σε εκκλησία!

Την αποκάλυψη έκανε ο Πατέρας που θα δείτε το βίντεο που ακολουθεί...


Μετά την αποκάλυψη του μπαρμπα-σάββα (όχι τα σουβλάκια "Σάββας", τον άλλον με τα μούσια) περί του σατανικού παιχνιδιού Furby που, άκουσον- άκουσον, του μιλάς και σου μιλάει με την βοήθεια μικροτσίπς από τη κόλαση (δεν είναι αστείο, δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο από το 4:45 και μετά), ένα νέο προϊόν έχει κατακλύσει την ελληνική αγορά και απειλεί να κλέψει από όλους τους ανόητους Έλληνες τη ψυχή τους και να την καταδικάσει στην αιώνια πυρά της κολάσεως για πάντα!

Τα GPS όπως τα λένε αυτά τα δαιμονιακά πράγματα, άπαξ και τα χρησιμοποιήσεις, πουλάς τη ψυχή σου κοψοχρονιά στον διάολο, στον βελζεβούλ, στον Άσταροθ και δεν ξέρω και 'γω σε ποιόν άλλο να μην πω, του κάτω κόσμου. Αν έχεις χρησιμοποιήσει δε και το κουκλάκι Furby, η τιμωρία που θα σου επιβάλλει ο φιλεύσπλαχνος χριστούλης δεν θα έχει προηγούμενο! Θα καταραστεί όχι μόνο εσένα, αλλά και όλων των ως και τρίτου βαθμού συγγενών σου!!!

Το ρεπορτάζ του apollonios.pblogs.gr μπορεί να είναι παλιό αλλά είναι καλό και … επίκαιρο με την σημερινή ημέρα, που ο σατανιστής της Γλυφάδας ετοίμαζε να κάνει μια ακόμα ανθρωποθυσία στον σατανά.

συνέχεια παρακάτω...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-> Κατασκευή ιστοσελίδας μόνο με 99€, με ΔΩΡΟ το hosting αξίας 80€ και κουπόνι Google AdWords αξίας 75€!

-> Android Smartphone Lenovo dual sim, με οθόνη 4'', διπύρηνο επεξεργαστή στα 1.2GHz, FM, WiFi, κάμερα 2 MP & πολλά ακόμα μόνο 89€ μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
συνέχεια...Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!

Πηγή:

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου