Ετικέτες

Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

Νέο βίντεο σοκ από τα μπαρ των οργίων της Μαγιόρκα (Βίντεο)

Σοκ στην παγκόσμια κοινή γνώμη προκαλεί για ακόμα μία φορά μία είδηση που έρχεται από την Μαγιόρκα της Ισπανίας και συγκεκριμένα από το Magaluf και τα μπαρ των οργίων.


Όπως γράφει η Sunday Mirror μία ημίγυμνη κοπέλα λαμβάνει μέρος σε ένα live στριπτίζ. Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και στο βίντεο, ένας άντρας βαμμένος με μπογιά που φωσφορίζει, ανεβάζει μία κοπέλα στη σκηνή και παριστάνει πως έρχεται σε ερωτική πράξη μαζί της.

Αξίζει να σημειωθεί πως κάθε χρόνο δεκάδες χιλιάδες Βρετανοί, μεταξύ των οποίων και πάρα πολλοί ανήλικοι, μεταβαίνουν στη Μαγιόρκα και το θέμα έχει εγείρει θύελλα αντιδράσεων στην Αγγλία.

Η κοπέλα που παρουσιάζεται στο βίντεο είναι φοιτήτρια, μόλις 21 ετών, και βλέπει τον άγνωστο άνδρα να της αφαιρεί το στηθόδεσμό της. Η κοπέλα προσπαθεί να καλύψει το στήθος της αλλά ο στρίπερ προσπαθεί να την πείσει να βγάλει το σορτς της.

Στηρίξτε την ανεξάρτητη προσπάθεια μας με ένα κλικ σε κάποια διαφήμισή μας...



Σημειώνεται πως η δημοτική Αρχή της περιοχής δημοσιοποίησε πιο αυστηρούς νόμους για τη χορήγηση αδειών λειτουργίας των καταστημάτων. Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα έρχεται στη δημοσιότητα το συγκεκριμένο βίντεο που προκαλεί εκ νέου αποτροπιασμό.




Πηγή: kontranews.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου