Ετικέτες

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Oι πιο σέξι δασκάλες της οθόνης

Τα σχολεία ξεκίνησαν. Μαζί και οι φαντασιώσεις που κάθε αγόρι νομοτελειακά κουβαλά για τις γυναίκες που θέλουν να του 'γεμίσουν' το μυαλό με γνώση.




Ελάχιστοι από εμάς τα καταφέρνουμε να 'κουτουπώσουμε' την δασκάλα των ονείρων μας. Οι υπόλοιποι οφείλουμε να αρκεστούμε με ότι μας έχει κατά καιρούς σερβίρει το Χόλιγουντ σχετικά. Όχι ότι θα είχαμε πρόβλημα, κάποιες από τις παρακάτω, να μας διδάξουν οτιδήποτε επιθυμούν. Οπότε το επιθυμούν. Ναι, ακόμη και τώρα που είμαστε πτυχιούχοι.

Η αφορμή

Εύγε στην Cameron Diaz που όχι μόνο κατάφερε να κερδίσει 50 εκ. δολάρια από την ιστορία (ήταν η πρώτη ταινία στην καριέρα της που ήταν και παραγωγός), αλλά στην πορεία δημιούργησε ένα franchise (το No2 γυρίζεται ήδη) και μια τηλεοπτική σειρά με την -λιγότερο σέξι, αλλά είμαστε οκ με αυτό- Ari Graynor.

Όλα αυτά για το Bad Teacher, μια ταινία που μας δείχνει ότι πίσω από κάθε αριβίστρια σκύλα κρύβεται μια κακή καθηγήτρια με ταλέντο στο να πλένει αυτοκίνητα.


Bad Teacher - Clip - Car Wash από MyMovies_International

Η πιο σέξι από τις μεγάλες σταρ που έχουν υποδυθεί καθηγήτριες. Εκτός και αν υπάρχει κάποιος που θεωρεί ότι πραγματικά υπάρχει λόγος να συμπεριλάβουμε σε αυτή την λίστα την Μichelle Pfeiffer του Dangerous Mind, την Hilary Swank του Freedom Writers, την Drew Barrymore του Donnie Darko ή την Julia Roberts των Mona Lisa Smile και Larry Crowne.

Μοναδική εξαίρεση η Cate Blanchett του Notes on a Scandal. Όχι, δεν είναι σέξι. Αλλά, σε αντίθεση με όλες τις παραπάνω, κάνει όντως σχέση με μαθητή της. Εννοείται με καταστροφικά αποτελέσματα.
Kαι όχι, αρνούμαι να συμπεριλάβω την Gwyneth Paltrow (ως αναπληρωματική καθηγήτρια) στο Glee. Αν και ο ρόλος όντως της πήγαινε.

H πραγματικότητα & ο Adam Sandler

Είπαμε. Οι δασκάλες είναι υλικό για φαντασίωση. Μόνο που στην πραγματικότητα τα πράγματα ποτέ δεν καταλήγουν όπως στο συγκεκριμένο music video των Tame Impala.


Tame Impala - Mind Mischief από musicfusion

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Γιατί ούτε οι καθηγητρίες δείχνουν έτσι.



Ή έτσι.



Ούτε οι αρχές (αστυνομία, δικαστές) και οι γονείς 'εγκρίνουν' ακριβώς αυτές τις σχέσεις.
Άσε που πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο μιας εγκυμοσύνης όπως συνέβη στον 13χρονο Adam Sandler που ναι μεν έγινε διάσημος επειδή 'σκαρφάλωσε' πάνω στην υπέροχη καθηγήτρια του Eva Amurri (φτυστή η μάνα της, Susan Sarandon-ειδικά στο στήθος) στο That's My Boy. Αλλά μετά κατέληξε teen dad. Και χωρίς καν δικό του reality.



Επίσης, μια που το αναφέραμε, ο Sandler πρέπει να το έχει γενικά το θεματάκι του με τις δασκάλες. Ήδη από την αρχή της καριέρας του (βλέπε Bridgette Wilson στο Billy Madison-η νυν σύζυγος του Pete Sampras).



Πηγή: oneman.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου