Ετικέτες

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Προκλητική δήλωση (;) της Ν.Καραμανλή: "Ο Κώστας δεν είναι στην ενεργό πολιτική" - Και τα λεφτά από τη Βουλή ποιος τα παίρνει;

Εντυπωσιάζει η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Νατάσα Καραμαλή με την τοποθέτησή της ότι «νιώθει πολύ άνετα, ότι έχει ηρεμήσει που δεν έχει σύζυγο στην ενεργό πολιτική».

Και εντυπωσιάζει, όχι για την θέση της αυτή καθ'αυτή, αλλά για το ότι νιώθει και ισχυρίζεται δημοσίως ότι ο σύζυγός της "δεν είναι στην ενεργό πολιτική" (αν όντως έκανε αυτή την δήλωση...)!



Δεν καταλαβαίνουμε τι εννοεί, γιατί ο σύζυγός της εισπράττει κάπου 10-12.000 ευρώ το μήνα σε αποζημιώσεις και βουλευτικά προνόμια γιατί ΕΙΝΑΙ στην ενεργό πολιτική καθ'ότι βουλευτής.

Σε διαφορετική περίπτωση μπορεί είτε να παραιτηθεί της βουλευτικής αποζημίωσης, είτε ακόμα καλύτερα της θέσης του στην Βουλή.

Αλλά μέχρι τότε, μέχρι να παραιτηθεί και όσο εισπράττει αποζημίωση καλύτερα είναι να προσέχουμε τι λέμε (τι λέξη κι αυτή για να περιγραφεί ο παχυλός μισθός του βουλευτή! "Αποζημίωση"! Δηλαδή τους κάναμε και ζημιά επειδή εξελέγησαν βουλευτές και τους δίνουμε και αποζημίωση, επιπλέον!).

Αν το είπε, επαναλαμβάνουμε γιατί το διαβάσαμε σε στήλη στο "ΒΗΜΑ" που δεν φημίζεται και για ιδιαίτερα έγκυρη πληροφόρηση τα τελευταία χρόνια.

Δηλαδή η οικογένεια Καραμανλή εισπράττει καπου 12.000 ευρώ το μήνα και είναι ευτυχισμένη που ο αρχηγός της οικογενείας "Δεν είναι στην ενεργό πολιτική".

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Κρίμα. Πολύ κρίμα. Είναι ο μοναδικός σήμερα που θα μπορούσε να ενώσει τη χώρα και να ηγηθεί μιας πραγματικής εθνικής εκστρατείας ανάστασής της.

Γιατί δεν είναι ούτε ματαιόδοξος, αλλά δυστυχώς δεν είναι ούτε καν φιλόδοξος, με την καλή έννοια. Αυτά με καλή διαχείρισή τους θα αναδείκνυαν έναν μεγάλο ηγέτη.

Ο Κ.Καραμανλής, τα είχε όλα αλλά δυστυχώς δεν είχε την φλόγα. Με το ζόρι έγινε αρχηγός της ΝΔ, με το ζόρι έγινε πρωθυπουργός, με την πρώτη ευκαιρία παραιτήθηκε.

Ηταν καλός στρατηγιστής, αλλά κακός στην εκτέλεση του σχεδίου. Μπορούσε να λέει "όχι" στους Αμερικανούς, αλλά δεν μπορούσε να προστατεύσει το "όχι" του.

Μπορούσε να συνάπτει τεράστιες συμφωνίες με την Ρωσία, αλλά δεν μπορούσε να εξουδετερώσει τους Αμερικανούς πράκτορες στον προθάλαμο του γραφείου του.

Και τέλος δεν έχει το ένστικτο της αυτοθυσίας. Ισχυρότερο είναι το ένστικτο της καλοζωίας, μέσα του.

Πηγή: defencenet.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου