Ετικέτες

Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Μία συγκινητική ιστορία -Εχει τρέξει σε 12 Μαραθώνιους για έναν σκοπό: Να σώσει την ανιψιά του [βίντεο]

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει μία συγκινητική ιστορία με πρωταγωνιστή έναν 47χρονο, ο οποίος κάνει τα πάντα για να σώσει την ανιψιά του, που πάσχει από κυστική ίνωση. Λίγο πριν κλείσει τα 47 του χρόνια, ο Ρότζερ, πήρε την πιο μεγάλη απόφαση της ζωής του: Να την αλλάξει προς το καλύτερο για τρεις λόγους... ΥΓΕΙΑ, ΠΑΘΟΣ, ΑΓΑΠΗ! Στην τελευταία λέξη, κρύβεται όλη η αλήθεια γι αυτή την απόφαση. Ήθελε να βοηθήσει την ανιψιά του Τζούλια. Και τελικά τα κατάφερε. Μεταμορφώθηκε μέσα σε 9 μήνες κι άλλαξε όλη του τη ζωή.


Σύμφωνα με το 4yourfamily, ο αρχικός στόχος του, ήταν να χάσει πολλά κιλά, μέχρι το Μαραθώνιο της Βοστώνης. Ο τελικός σκοπό του...να συγκεντρώσει χρήματα, ώστε να βοηθήσει στην έρευνα που κάνουν οι επιστήμονες γύρω απ' την κυστική ίνωση, σε μια προσπάθεια να βρεθεί θεραπεία.

Το ταξίδι που ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2008, ήταν δύσκολο. Δεν μπορούσε να κάνει πέντε βήματα, όπως αναφέρει χωρίς να τον πιάσει η αναπνοή του. Την ίδια δυσκολία όμως είχε και η ανιψιά τους, δυστυχώς για τους δικούς της λόγους. Ήταν λοιπόν κι ένα ταξίδι που άξιζε...Με τη βοήθεια της συζύγου του και του προπονητή που ανέλαβε να τον βοηθήσει.

Ένα απίστευτο ταξίδι. Έμπνευσης, παρακίνησης, αποφασιστικότητας. Ο Ρότζερ, εξακολουθεί μέχρι σήμερα, σύμφωνα με τα στοιχεία που συνοδεύουν το βίντεο στο youtube, να τρέχει σε Μαραθωνίους, με τον ίδιο πάντα σκοπό. Την αφύπνιση, τη συγκέντρωση χρημάτων και τη διάδοση αυτού του ευαίσθητου μηνύματος σχετικά με τη συγκεκριμένη ασθένεια.

Η ανιψιά του ζει και συνεχίζει να παλεύει.

Μέχρι το 2011, ο Ρότζερ, είχε συμμετάσχει σε 12 Μαραθωνίους...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~




Πηγή: zoomblog.org

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου