Ετικέτες

Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2014

Μυστήριο με το θάνατο της 15χρονης: Λείπουν τα ζωτικά της όργανα

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του θανάτου της 15χρονης Βορειοηπειρώτισσας από τα Γιάννενα, η οποία πέθανε μετά από επίσκεψη της σε οδοντίατρο στους Αγίους Σαράντα στην Αλβανία. Τα αίτια του θανάτου της όμως, ακόμη δεν έχουν εξακριβωθεί ακόμη αφού σύμφωνα με τον Έλληνα ιατροδικαστή, λείπουν όλα τα ζωτικά της όργανα!


Ο πατέρας της, ο οποίος είχε χωρίσει με τη μητέρα της, βλέποντας το άψυχο κορμί της κόρης του στο νεκροτομείο, διαπίστωσε ύποπτα σημάδια και ζήτησε να γίνει εκ νέου νεκροτομή, αμφισβητώντας την πρώτη, που μιλούσε για καρδιακή προσβολή.

Υπενθυμίζουμε ότι, η Εισαγγελία στους Αγίους Σαράντα ανακοίνωσε πως δεν σχετίζεται η επίσκεψη της κοπέλας στον οδοντίατρο με τον θάνατό της.

Η μητέρα του άτυχου κοριτσιού, μιλώντας στην εκπομπή "Μία" είπε ότι δεν της επέτρεψαν να δει την κόρη της στο νεκροτομείο των Αγίων Σαράντα, όπως και ούτε πήραν κάποια όργανα της για δωρεά ή για εξέταση.

Η ίδια διέψευσε ακόμη τον πρώην άντρα της, ο οποίος υποστήριξε ότι ο σύντροφος της ευθύνεται για το θάνατο της κόρης τους. «Δεν έχω σύντροφο, είμαι μόνη μου. Μένω εδώ με το γιό μου.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Αυτά τα λέει από εκδίκηση» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Έλληνας καθηγητής Ιατροδικαστικής κ. Βουγιουκλάκης, ο οποίος κλήθηκε να κάνει τη νεκροτομή, εξήγησε ότι δεν μπορεί να επιβεβαιώσει τα αίτια θανάτου της 15χρονης, γιατί λείπουν ο εγκέφαλος και όλα τα ζωτικά της όργανα. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι αυτό δεν είθισται να γίνεται σε μια ιατροδικαστική εξέταση, γιατί συνήθως λαμβάνονται τμήματα των οργάνων, τα οποία εξετάζονται και βγαίνει το πόρισμα.

Η διοίκηση του νοσοκομείου στους Αγίους Σαράντα υποστήριξε ότι δεν είναι τόσο εξελιγμένη η μέθοδος εκεί, γι’ αυτό και μετέφεραν τα όργανα της κοπέλας στο νοσοκομείο στα Τίρανα.


Πηγή: star

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου