Ετικέτες

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Φθηνοί Σκοπιανοί οδοντίατροι με «δώρο»... μασάζ!

Την συνύπαρξη ιατρικών και σεξουαλικών υπηρεσιών σε ιατρικά κέντρα των Σκοπίων καταγγέλλουν Ελληνες γιατροί με αφορμή περιστατικό που οδήγησε 14χρονη Ελληνίδα στην Εντατική.


Το κορίτσι πήγε στη γειτονική χώρα προκειμένου να αφαιρέσει νεογιλά (βρεφικά) δόντια που δεν είχαν βγει μόνα τους, αλλά η ακατάσχετη αιμορραγία μετά τν επέμβαση ανάγκασε τους γονείς του να το οδηγήσουν αρχικά στο νοσοκομείο της Κοζάνης και τελικά να καταλήξει στην εντατική του «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη, ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα. Το συμβάν εξόργισε για μία ακόμη φορά τον ιατρικό κόσμο στη Βόρεια Ελλάδα.

«Στα Σκόπια διαφημίζουν μαζί με τις ιατρικές υπηρεσίες και... σεξουαλικές. Στα ίδια ιατρικά κέντρα που κάνουν σφραγίσματα, εξαγωγές δοντιών και άλλες οδοντιατρικές εργασίες, διαφημίζουν και μασάζ!», κατήγγειλε στην Espresso ο αντιπρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Κοζάνης Βασίλης Καραγιαννίδης.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Υπάρχει μάλιστα μέχρι και διαφημιστικό φυλλάδιο με τιμοκατάλογο οδοντιατρικών υπηρεσιών, το οποίο έχει στη διάθεσή του ο σύλλογος, στις σελίδες του οποίου παρατίθενται ενημερωτικά στοιχεία και για τις πιο... πιπεράτες υπηρεσίες: «Στις πρώτες σελίδες του φυλλαδίου διαφημίζεται πόσο κάνει, για παράδειγμαα, το σφράγισμα, η εξαγωγή ή ο καθαρισμός. Στην τελευταία σελίδα όμως υπάρχει διαφήμιση ότι στον τελευταίο όροφο του ιατρικού κέντρου μπορούν οι πελάτες να κάνουν, γι παράδειγμα, μασάζ», όπως ανέφερε ο Ελληνας γιατρός.

Ολα αυτά δεν έχουν καμία σχέση όχι μόνο με τις ιατρικές πράξεις αλλά και με την ίδια την ιατρική δεοντολογία, κατέληξε. «Ο κόσμος θα πρέπει να γνωρίζει ότι δεν υπάρχει φθηνή ιατρική πράξη. Πρώτα είναι η ποιότητα και μετά το κόστος. Γιατί αν δεν γίνει καλά μία ιατρική πράξη και χρειαστεί να ξαναπληρώσεις για τα ίδια, τότε σίγουρα δεν θα είναι φθηνότερη...».


Πηγή:

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου