Ετικέτες

Κυριακή, 23 Νοεμβρίου 2014

Τζένη Χειλουδάκη εναντίον Ελεονώρας Μελέτη: Πού πας σαν τραβεστί;

Κανονικά τα... χώνει στη Μελέτη από το προφίλ της στο Facebook η Τζένη Χειλουδάκη με αφορμή την εκπομπή της #hastag, κατά την οποία η γνωστή παρουσιάστρια ντύθηκε πόρνη και βγήκε να κάνει πιάτσα στη Συγγρού παρέα με μία τραβεστί.

Η Τζένη Χειλουδάκη, που ως γνωστόν δεν διστάζει να μιλήσει ωμά όποτε το απαιτεί η περίσταση, αφού της μίλησε με λόγια σκληρά και σχεδόν προσβλητικά, τη συμβούλεψε να μελετήσει το βιβλίο της «Αίγλης και Κρίσης γωνία», καθώς τέτοια βιβλία δεν γράφονται στις πιάτσες πια...


Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Θα στα πω με πολλή αγάπη, Μελέτη μου, μπας και τα μελετήσεις... Το 'κανες που το 'κανες, κάντο καλά. Ντύθηκες και καλά τραβεστί και βγήκες στην πιάτσα με την άλλη, που σε φώναζε και μωρή έτσι για να μπεις στο κλίμα και να σου μπει ο ρόλος ίσα όπως η καστανή λάιζα περούκα σου. Και περπάτησες στο στενό της Συγγρού ως άλλη καλόγρια που μεταμφιέζεται σε θεριό με το σταυρό στη ζαρτιέρα.

Τις ντροπές τι τις ήθελες καλή μου;;;;; τον στομαχόπονο και το κάνω εμετό δεν μπορώ κρατάτε μου το κεφάλι μην τζάσει η ντραγκουέλα βλεφαρίδα;;; Και να σταματά το μπαλαμό να σε ρωτήσει πόσο πάει και να εσύ να κάνεις ντροπές και να χώνεσαι στην αγκάλη της άλλης. Τηλεθέαση δεν γύρευες;;;;; Κάντο καλά ματάκια μου που στην τελική χ@στήκαμε να δούμε άλλη μια φορά τα παράνομα μονοπάτια του αγοραίου έρωτα.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Το κάνανε άλλοι πριν από σένα … Και Σεμίνες και Τα παιδιά της νύχτας και αργανικομαστοράκηδες και άλλες πολλές ιστορίες για αγρίους, τριάντα χρόνια πριν, εκεί που όλοι εμείς θα ξεροχύναμε ήταν να κάνεις ένα ρεπορτάζ με τις 500 και πλέον τρανς σε όλο τον κόσμο που είναι επιστήμονες, δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες και κάποιες από αυτές γράφουν και πολιτικούς λόγους σε πλανητάρχες. Ξέρεις, υπάρχουν και αυτές, δεν κάνουν όλες τσι******* για τα λεφτά μήτε ντράγκ shows δυο φορές την εβδομάδα και μετά πάνε τσάρκα στη Λεωφόρο ώστε να βγάλουν τα προς το ζην… Κάπου το άρχισες καλά μετά χάθηκε η ουσία και έμεινε μια πίκρα και μια ηχώ είμαι τραβεστί άρα χτυπάτε με υποφέρω, άδικη κοινωνία…

Η Γαλανού αν και κατά την γνώμη μου δεν έπρεπε να το κάνει, έκανε μια σωστή τηλεφωνική παρέμβαση και η Γιάννα που άλλα περίμενε άλλα της πασάρανε, έχει μακρύ δρόμο ματάκια μου το πράμα στην Ελλαδίτσα μας, σε μια Ελλαδίτσα που όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει, αλλά μετά ντρέπεται για αυτά. Μη σου πω ότι τα αρνείται κιόλας. Αυτά, με αγάπη Ελεονώρα μου, άκου που σου λέω, μελέτησε λίγο, το βιβλίο δεν γράφεται στις πιάτσες πια».


Πηγή: iefimerida

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου