Ετικέτες

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Ανατροπή για το Boeing της Malaysia: Η Ρωσία έδωσε φωτογραφία που δείχνει ουκρανικό μαχητικό να το καταρρίπτει

Νέα τροπή στις έρευνες για το τι έγινε στην πτήση MH17 των Malaysia Airlines που κατερρίφθη τον περασμένο Ιούλιο στην ανατολική Ουκρανία, δίνει η αποψινή αποκάλυψη των ρωσικών αρχών.


Όπως ισχυρίζονται οι Ρώσοι, το αεροπλάνο που μετέφερε 298 επιβάτες κατερρίφθη από ουκρανικό πύραυλο που εξαπέλυσε το MIG, ενώ έδωσαν και την παρακάτω φωτογραφία-ντοκουμέντο από τη στιγμή εκείνη:.
Όπως μετέδωσε ο σταθμός Channel 1, επρόκειτο για ένα πύραυλο αέρος - αέρος, ενώ οι Ρώσοι ισχυρίζονται πως αμέσως αφότου κατάλαβαν πως ο πύραυλος στοχεύει το επιβατικό αεροσκάφος, προσπάθησαν να τον καταρρίψουν, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Το Μπόινγκ 777 της Malaysia Airlines που εκτελούσε την πτήση από το Άμστερνταμ στην Κουάλα Λουμπούρ συνετρίβη στις 17 Ιουλίου στην ανατολική Ουκρανία και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις καταρρίφθηκε από πύραυλο.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Μέχρι τώρα δεν υπήρχαν στοιχεία για το ποιος εκτόξευσε τον πύραυλο αυτό κατά του αεροσκάφους, όμως οι ουκρανικές αρχές από την πρώτη στιγμή κατηγόρησαν τους ρωσόφωνους αυτονομιστές που πολεμούν στην περιοχή.



Πηγή:

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου