Ετικέτες

Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Δείτε πώς εμφανιζόταν στο Facebook ο Αλβανός πιστολέρο

Ο άνθρωπος που γάζωσε με καλάσνικοφ ένα μαγαζί γεμάτο κόσμο ανέβαζε φωτογραφίες από παραλίες, τον σκύλο του, ναρκωτικά - Είχε προτίμηση σε φίλες όχι και τόσο... αθώες




Ως ένας άνθρωπος που του άρεσαν οι βόλτες στην παραλία, οι καφέδες, τα παιχνίδια με το σκύλο του αλλά και οι όχι και τόσο... αθώες φίλες παρουσιαζόταν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Αλβανός πιστολέρο που έσπειρε τον τρόμο στο Μικρολίμανο το περασμένο Σάββατο.


Ο Αρμπέρ Μπάκο στις φωτογραφίες που ανέβαζε στο Facebook αλλά και με τις επιλογές που έκανε σε τραγούδια και άλλα βίντεο δεν έδινε κανένα σήμα ότι ήταν ένας από τους πιο σκληρούς κακοποιούς, ο οποίος θα μπορούσε να πάρει ένα καλάσνικοφ και να «γαζώσει» ένα ολόκληρο μαγαζί γεμάτο από κόσμο. Αυτό που φαίνεται πάντως είναι ότι είχε προτίμηση σε φίλους γένους θηλυκού και όχι και τόσο... αθώους.

Παρόλα αυτά υπάρχουν δύο αναρτήσεις τον Ιούνιο του 2013 με ναρκωτικά. Στην πρώτη υπάρχει μια κοπέλα ανάμεσα σε δενδρύλλια χασίς και λεζάντα «περπάτημα στο θερμοκήπιο» και στη δεύτερη εμφανίζεται ένα περιπολικό γεμάτο με 30 κιλά χασίς.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ο Μπάκο φαίνεται, επίσης, ότι άκουγε και ελληνικά τραγούδια ενώ σε μια από τις αναρτήσεις του έχει γράψει στα greeklish τη λέξη «καλημέρα». Την ίδια στιγμή όμως ήταν και μέλος ομάδας κατά της Ελλάδας και υπέρ της Αλβανίας.



Πηγή: protothema.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου