Ετικέτες

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

H Mελέτη στρίπερ και ιερόδουλη tv! (vids)

Η Ελεονώρα Μελέτη αποφάσισε να τα αλλάξει όλα. Από το κανάλι ως τα μαλλιά της. Και τα κατάφερε! Μετά από δύο εκπομπές του Hashtag, είναι ασφαλές να πούμε ότι η... Nonora κατάφερε και πάλι το αδιανόητο. Να παρουσιάσει κάτι φρέσκο στην κορεσμένη ελληνική τηλεόραση και να το κάνει όντας ο εαυτός της. Με τα καλά της και τα στραβά της. Απολαύστε την!




Η Ελεονώρα Μελέτη επέστρεψε με το δεύτερο επεισόδιο της εκπομπής «Hashstag» στο Epsilon, ενώ το θέμα της ημέρας ήταν η λέξη «νύχτα» και ό,τι αυτή περιλαμβάνει.

«Καλησπέρα! Καλώς ήρθατε στο “Hasthtag”. Πολλοί από εσάς ξέρετε τι σημαίνει hashstag και το χρησιμοποιείται συχνά στην καθημερινότητά σας. Για εκείνους που δεν γνωρίζουν το hashstag αντιστοιχεί στο σήμα της δίεσης, πρωταγωνιστεί συνήθως στα social media και προηγείται μιας λέξης, η οποία γίνεται και θέμα συζήτησης. Αυτό ακριβώς κάνουμε και εμείς εδώ, ανοίγουμε συζήτηση γύρω από μια λέξη. Αποψινό hashstag η λέξη νύχτα. Κάθε λέξη της βιώνεις καλύτερα μέσα από ιστορίες» ήταν τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας κατά την έναρξη της εκπομπής.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~



Πηγή:

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου