Ετικέτες

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

ΣΟΚ! ΑΝΤΡΑΣ έδωσε 150.000 λίρες για να μοιάσει στην Κιμ Καρντάσιαν! Δείτε πώς ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ! (PHOTOS)

Mε εκατομμύρια followers στο Instagram και ακόμη τόσους στο Twitter, με δεκάδες εξώφυλλα στα μεγαλύτερα περιδικά μόδας στον κόσμο (συμπεριλαμβανομένης και της Αμερικανικής Vogue) το φαινόμενο που ακούει στο όνομα Kim Kardashian είναι δεδομένο πως αποτελεί πηγή έμπνευσης για εκατομμύρια θαυμαστές ανά τον κόσμο.



Γνωρίζαμε την αδιαμφισβήτητη επιρροή της στο στιλ εκατοντάδων χιλιάδων γυναικών, αλλά αγνοούσαμε το πόσο μπορεί να επηρεάσει και την εμφάνιση ενός άντρα! Ο 23χρονος Jordan James Parke θέλει να γίνει η Kim Kardashian και έκανε τα αδύνατα δυνατά για να το καταφέρει. Ο βρετανός make up artist αποφάσισε να διαθέσει 150.00 λίρες και ατελείωτες ώρες στο χειρουργικό τραπέζι του πλαστικού για να αλλάξει τα χαρακτηριστικά του και να θυμίζει την Kim.

O Jordan αποκάλυψε σε συνέντευξή του πως ερωτεύτηκε την 33χρονη socialite, παρακολουθώντας ένα επεισόδιο του reality της, “Keeping Up With The Kardashians”. “Λατρεύω οτιδήποτε πάνω της. Είναι η πιο γοητευτική γυναίκα που έχω δει. Η επιδερμίδα της είναι τέλεια, τα μαλλιά της, τα πάντα είναι τέλεια”. Στην προσπάθεια του να μοιάσει στο είδωλό του ο Jordan υποβλήθηκε ήδη σε 50 αισθητικές επεμβάσεις, botox, γέμισμα στα χείλη και στα ζυγωματικά, τατουάζ στα φρύδια ενώ έχει αφαιρέσει τις τρίχες από όλο του το σώμα.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~



Πηγή:

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου