Ετικέτες

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Ανέκδοτο: Τα γεροντάκια!!!

Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι κάθεται σε ένα καφέ και συζητά για τη νεότητά του. «Θυμάσαι», λέει ο γέρος στην γριά, «όταν συναντηθήκαμε εδώ πριν καμιά πενηνταριά χρόνια σε αυτό το καφέ και μόλις βγήκαμε έξω, πήγαμε στην πίσω αυλή που έχει έναν φράχτη και το κάναμε; «Φυσικά, πώς θα το ξέχναγα», λέει η γριά.


«Θέλεις προς τιμήν εκείνης της μέρας, να κάνουμε το ίδιο απόψε;», ρωτάει ο γέρος με χαρά. «Εννοείται!», λέει η γριά και σηκώνονται αμέσως και οι δύο για να φύγουν από το καφέ. Ένας τύπος που έτυχε να βρίσκεται κοντά άκουσε τη συζήτηση, και σκέφτηκε: “Θα είναι πάρα πολύ αστείο να πάρω μάτι αυτά τα γεροντάκια” και ακολούθησε διακριτικά το ζευγάρι.

Από μακριά είδε τη γριούλα να σηκώνει τη φούστα και να κρατιέται από το φράχτη και το γέρο από πίσω που είχε κατεβάσει το παντελόνι. Αυτά που έγιναν μετά είναι υπεράνω περιγραφής. Ο ματάκιας έγινε μάρτυρας του πιο παθιασμένου σεξ! Για μισή ώρα αδιάκοπα, τα γερόντια τινάζονταν, κουνιόντουσαν και οι δυο σπασμωδικά, ούρλιαζαν ενώ οι φλέβες τους πετάγονταν και τα μάτια τους γούρλωναν. Στο τέλος και οι δυο κατέρρευσαν στο χώμα λιπόθυμοι…

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ο τύπος έπαθε πλάκα. Ποτέ δεν είχε δει τέτοιας διάρκειας και έντασης σεξ πόσο μάλλον από ένα τόσο ηλικιωμένο ζευγάρι, οπότε αποφάσισε να τους περιμένει να συνέλθουν και μετά να ρωτήσει πώς το έκαναν αυτό. «Παππού, έτυχε να περνάω και σας είδα και ομολογώ ότι έμεινα άφωνος! Ποιο είναι το μυστικό σας; Έτσι κάνατε σεξ και πριν τόσα χρόνια; «Κοίταξε να δεις παιδί μου», απάντησε ο γέρος, «υπάρχει μια μικρή διαφορά από τότε… Ο φράχτης τότε δεν ήταν ηλεκτροφόρος!!!


Πηγή: e-frapedia.com

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου