Ετικέτες

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Απίστευτες φωτογραφίες: Όταν οι αρχηγοί κρατών συναντούν την παράδοση (φωτογραφίες)

Αν και ο Ολάντ δεν είναι ο πρώτος αρχηγός κράτους που φόρεσε την παραδοσιακή φορεσιά του λαού, τον οποίο επισκέφτηκε, η εικόνα του Προέδρου της Γαλλίας με γούνινο καπέλο και ασορτί ρόμπα προκάλεσε χαμό στα social media. Δείτε το φωτογραφικό αφιέρωμα και άλλων αρχηγών κρατών (Pics)





Η φωτογραφία προέρχεται από το γραφείο του Προέδρου του Καζακστάν Νουρσουλτάν Ναζαρμπάγιεφ, τον οποίο επισκέφτηκε πριν από μερικές ημέρες ο Φρανσουά Ολάντ. Ο επίσημος φωτογράφος του προέδρου απαθανάτισε τους δύο αρχηγούς κρατών σε μια πριβέ συνάντηση από την οποία έλειπαν δημοσιογράφοι και κάμερες. Πιθανότατα εκεί ήταν που πόνταρε και η γαλλική πλευρά, πιστεύοντας πως αυτή η... προσωπική στιγμή του Ολάντ δεν θα έβλεπε το φως της δημοσιότητας. Λογάριαζαν όμως χωρίς το instagram, όπου και την ανάρτησε ο φωτογράφος για να την "τσιμπήσουν" οι χρήστες του διαδικτύου και να αρχίσει το τρολάρισμα.

Η αμφίεση αυτή είναι το δώρο της ηγεσίας του Καζακστάν προς τον Γάλλο Πρόεδρο, η οποία είχε μάλιστα ζητήσει και το νούμερο του Ολάντ, αλλά και την περίμετρο της κεφαλής του για να κατασκευάσουν αυτό το αξιολάτρευτο καπελάκι.

Το στιγμιότυπο γίνεται ακόμη πιο ξεκαρδιστικό αν αναλογιστεί κανείς πως στη φωτογραφία ο Πρόεδρος του Καζακστάν είναι ντυμένος επίσημα, φορώντας το κοστούμι του με τον Φρανσουά Ολάντ να ποζάρει δίπλα του φορώντας την παραδοσιακή φορεσιά του Καζακστάν. Φυσικά, η συνέχεια στα social media είχε ακόμη πιο πολύ γέλιο με τους χρήστες να μεταμορφώνουν τον Πρόεδρο της γαλλικής δημοκρατίας σε Άγιο Βασίλη, Οβελίξ ή ακόμη και Ζογκλέρ.

Πρέπει να ομολογήσουμε πως ο Πρόεδρος Ολάντ δεν είναι ο πρώτος αρχηγός κράτους που έχει ντυθεί στα χρώματα της παραδοσιακής φορεσιάς του κράτους που επισκέπτεται. Είναι όμως ίσως ο πρώτος που το κάνει, ενώ οι άλλοι γύρω του φορούν συνηθισμένα κοστούμια.




~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~



Πηγή: http://news247.gr/

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου