Ετικέτες

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Η λίστα της Αλ Κάιντα με τους 10 υποψήφιους νεκρούς!

Το περιοδικό Inspire της Αλ Κάιντα, που είχε ως σκοπό την στρατολόγηση νέων τζιχαντιστών, είχε βγάλει λίστα με 11 ονόματα-στόχους που ήθελε να πλήξει, καθώς τους θεωρούσε εχθρούς του Προφήτη και του Ισλάμ.


Από τους 11 λοιπόν, ο ένας δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή. Γι αυτό, φρόντισαν χθες στο Παρίσι τα αδέρφια Σερίφ, Σαΐντ Κουασίμ, που έσπειραν τον θάνατο, σκοτώνοντας μεταξύ άλλων τον διευθυντή σύνταξης της Σαρλί Εμπντό, Στεφάν Σαρμπονιέ.

Ας δούμε λοιπόν ποιοι είναι οι άλλοι 10 των οποίων οι τζιχαντιστές ζητούν την κεφαλή επί πίνακι.

Γκερτ Βίλντερς: Ιδρυτής του ολλανδικού κινήματος «κίνημα για την ελευθερία». Είχε δηλώσει δημόσια ότι «Δεν μισώ τους μουσουλμάνους, μισώ το Ισλάμ».

Αγιαν Ιρσί Αλί: Γεννημένος στη Σομαλία Ολλανδός ακτιβιστής και πολιτικός, που είχε γράψει «βρισκόμαστε σε πόλεμο με το Ισλάμ», όχι απλά με το «ριζοσπαστικό Ισλάμ» και πρέπει να νικήσουμε.

Μόρις Σαντέκ: Αιγυπτιοαμερικανός κόπτης χριστιανός, που είχε διαδώσει το αντι-ισλαμικό βίντεο «η αθωότητα των μουσουλμάνων» που οδήγησε σε βίαιες εξεγέρσεις σε πολλά μουσουλμανικά κράτη.

Κάρστεν Ζουστς & Φλέμινγκ Ροουζ: Ήταν αρχισυντάκτης της δανέζικης εφημερίδας Jyllands-Posten όταν, το 2005, είχε δημοσιεύσει σκίτσα που σατίριζαν τον Μωάμεθ. Αποχώρησε από την εφημερίδα τον Απρίλιο του 2008.

Ο Ρόουζ ήταν ο υπεύθυνος για τη δημοσίευση των σκίτσων του Μωάμεθ στην εφημερίδα Jyllands-Posten, το 2005.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Κουρτ Βέστεργκααρντ: Σκιτσογράφος που σχεδίασε τον Μωάμεθ να φοράει βόμβα στο τουρμπάνι του.

Λαρς Βιλκς: Δανός σκιτσογράφος, που δημοσίευσε δικά του σκίτσα για τον Μωάμεθ ένα χρόνο μετά το περιστατικό στην Jyllands-Posten.

Μόλι Νόρις: Αμερικανή σκιτσογράφος, η οποία το 2010, ανακήρυξε την 20ή Μαϊου ως την «ημέρα που ο καθένας μπορεί να ζωγραφίσει τον Μωάμεθ» (Everybody Draw Mohammed Day)

Τέρι Τζόουνς: Αμερικανός ιεροκήρυκας από τη Φλόριντα, που έκαψε Κοράνια σε διαμαρτυρία κατά του Ισλάμ.

Σάλμαν Ρουσντί: Ινδοβρετανός συγγραφέας, που είχε γράψει τους «σατανικούς στίχους». Ο Χομεϊνί είχε εκδώσει «ένταλμα θανάτου» το 1989 για τον συγγραφέα...


Πηγή: newsonly.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου