Ετικέτες

Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

6 κανόνες για το τέλειο πεντικιούρ

Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά και σε αυτή τη περίπτωση η λεπτομέρεια ταυτίζεται μετα ακροδάχτυλα και το τέλειο πεντικιούρ.

Επειδή η περίοδος της σαγιονάρας πλησιάζει αλλά εμείς διανύουμε ήδη την περίοδο της πλατφόρμας, εφοδιαστείτε έγκαιρα με την απαραίτητη στρατιά εργαλείων και αποκτήστε τα πιο hot νύχια της σεζόν με 6 κανόνες για τέλειο πεντικιούρ. Όσο για το χρώμα, η μόδα σας παροτρύνει να ντυθείτε με φλούο κίτρινο, ροζ και πορτοκαλί.


Ακολουθήστε την!

1. Γεμίστε μια λεκάνη με χλιαρό νερό, προσθέστε αιθέρια έλαια, αναζωογονητικές ταμπλέτες μπάνιου ή ειδικά άλατα που προορίζονται για ποδόλουτρο και βυθίστε τα πόδια σας για 5-10 λεπτά τουλάχιστον.

2. Χρησιμοποιήστε ειδικά προϊόντα που λειαίνουν τις σκληρύνσεις των ποδιών και με μια ελαφρόπετρα τρίψτε μαλακά για τουλάχιστον 1 λεπτό τα πέλματα.

3. Αν τα πετσάκια γύρω από τα νύχια δεν σας φαίνονται «χοντρά», μπορείτε, αντί να τα κόψετε, να τα σπρώξετε απαλά προς τα πίσω με το ειδικό ξυλάκι. Προηγουμένως, πρέπει να έχετε απλώσει στη βάση των νυχιών μια εξειδικευμένη μαλακτική κρέμα.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

4. Προτού βάψετε τα νύχια, απλώστε στα πόδια υδατική κρέμα και περιμένετε μέχρι να απορροφηθεί εντελώς.

5. Πριν από το βερνίκι, απλώνετε πάντα μια διάφανη σκληρυντική, ματ βάση, για να στρώσει, στη συνέχεια, τέλεια το βερνίκι και να τα προστατέψετε από το κιτρίνισμα.

6. Βάψτε τα με δύο στρώσεις βερνικιού, στο χρώμα της αρεσκείας σας. Αποφεύγετε να βάφετε στον ήλιο, γιατί ενδέχεται να δημιουργηθούν φυσαλίδες.


Πηγή:

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου