Ετικέτες

Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Νέο ροζ βίντεο με «καυτή» Πατρινή - ΚΑΝΕΙ ΘΡΑΥΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Πριν από λίγο καιρό ένα άλλο «ροζ» βιντεάκι Πατρινής έκανε θραύση στο διαδίκτυο πετυχαίνοντας ρεκόρ σε επισκέψεις και αναπαραγωγές. Όμως αυτή τη φορά, το βιντεάκι μιας άλλης γυναίκας από την Πάτρα, παντρεμένης, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ!


Και αυτό αφού σε μόλις έναν μήνα κατόρθωσε να έχει περισσότερα από 23.979views! Το συγκεκριμένο βιντεάκι μάλιστα είναι ένα μέρος της τριλογίας που ο κρυφός εραστής της εν λόγω κυρίας έχει ανεβάσει στην ιστοσελίδα xxxx ενώ και τα άλλα δύο βιντεάκια έχουν συγκεντρώσει αυξημένο αριθμό επισκέψεων, στο ίδιο χρονικό διάστημα.

Όπως ο ίδιος ο χρήστης αναφέρει, πρόκειται για οπτικό υλικό το οποίο τράβηξε ο ίδιος με το κινητό του τηλέφωνο κατά τη διάρκεια της ερ@τικής τους συνεύρεσης σε ξενοδοχείο της Πάτρας.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Η ίδια γνώριζε πως βιντεοσκοπείται αλλά δεν ήξερε πού θα κατέληγαν τα βιντεάκια αυτά. Τα οποία την δείχνουν σε άκρως σκληρές (παρά φύση) πράξεις τις οποίες όχι μόνο δείχνει να απολαμβάνει ιδιαίτερα αλλά χρησιμοποιεί και φράσεις που επιβεβαιώνουν την πλήρη ικανοποίησή της.

Διακρίνονται ...τα πάντα!Κατά τα άλλα και στα τρία βιντεάκια διακρίνονται πολλά χαρακτηριστικά της. Η ιδιαίτερη βέρα της, ένα βραχιόλι, αλλά και το... σκουλαρίκι στον αφαλό. Εκτός αυτού, σε κάποιο σημείο του ενός από τα τρία βίντεο, που η κάμερα ανεβαίνει προς το πρόσωπό της, διακρίνεται για κλάσματα δευτερολέπτου το πλαϊνό μέρος του προσώπου της καθώς ο σύντροφος της φροντίζει ώστε η κάμερα να ξανακατέβει αστραπιαία.


Πηγή: newscity1.net

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου