Ετικέτες

Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Είχαν μέχρι και laptop στον Κορυδαλλό οι φυλακισμένοι τρομοκράτες;

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος είναι εδώ και χρόνια ο πλέον έγκριτος αστυνομικός ρεπόρτερ του ελληνικού Τύπου και τα όσα καταγράφει στις σελίδες του ΒΗΜΑτος για την κατάσταση που επικρατούσε μέχρι πρόσφατα στις φυλακές Κορυδαλλού είναι συγκλονιστικά.


Παραθέτω ένα απόσπασμα από το χθεσινό ρεπορτάζ του:

Παράλληλα σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται το ενδεχόμενο η ομάδα εφόδου στις φυλακές Κορυδαλλού, για να διευκολυνθεί η διαφυγή τους –και όχι μόνο–, να κρατούσαν «ομήρους» σωφρονιστικούς υπαλλήλους, αστυνομικούς ή άλλα άτομα.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., «οι κρατούμενοι στις φυλακές Κορυδαλλού αντιεξουσιαστές είχαν –παρά την έρευνα για το περσινό ρεβεγιόν– εντυπωσιακά προνόμια. Έτσι ανάμεσα στα άλλα δέχονταν επισκέψεις από τουλάχιστον 10-15 φίλες τους, που παρουσιάζονταν σαν “αρραβωνιαστικιές”, κατείχαν laptop και συνδέσεις Internet ενώ είχαν ελευθερία κινήσεων σχεδόν σε όλους τους χώρους των φυλακών και έδιναν πολύωρη παρουσία στα γραφεία του αρχιφύλακα και των σωφρονιστικών υπαλλήλων».

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Καθότι όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., «μόνο τα κλειδιά των κελιών δεν τους είχαν δώσει για να μπαίνουν και να βγαίνουν σε αυτά όποτε θέλουν».

Το υπουργείο Δικαιοσύνης και η Αστυνομία επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ του ΒΗΜΑτος; Αν ναι, τι ακριβώς περιμένουν για να παραιτηθούν όλοι οι υπεύθυνοι;


Πηγή: realpolitics

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου