Ετικέτες

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Η τρανσέξουαλ ερωμένη του Michael Phelps γυρίζει πορνό

Η 42χρονη Taylor Chandler, που ισχυρίζεται ότι ήταν ερωμένη του Ολυμπιονίκη πρωταθλητή Michael Phelps ξεκίνησε καριέρα στο πορνό.


Την προσεχή δευτέρα, 12 Ιανουαρίου, η Vivid Entertainment κυκλοφορεί την ταινία "Going for the Gold" όπου εξιστορεί την σχέση της με τον κολυμβητή.

Θα έλεγα ότι η ταινία παρουσιάζει κατά 90% τα πράγματα έτσι όπως συνέβησαν.”

Στο λογαριασμό της στο Facebook, η Talyor είχε αποκαλύψει ότι γεννήθηκε αγόρι και ονομαζόταν David Roy Fitch. Σε ηλικία 20 ετών υπεβλήθη σε επέμβαση αλλαγής φύλου.

Γεννήθηκε ερμαφρόδιτη. Δηλαδή είχε αρσενικά γεννητικά όργανα, μήτρα, άλλα όχι όρχεις, ούτε ωοθήκες.

Σύμφωνα με την Taylor το πρώτο της ραντεβού με τον ολυμπιονίκη ήταν σε έναν αγώνα ράγκμπι. «Το ένα έφερε το άλλο και κάναμε σεξ στο ημίχρονο», έχει υποστηρίξει σε πρόσφατη συνέντευξή της στο National Enquirer.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

«Μετά από λίγο κάναμε σεξ ξανά. Υπήρχε μία απίστευτη οικειότητα. Ήταν η πρώτη φορά που κάποιος με έκανε να νιώθω αληθινή γυναίκα» λέει η ίδια. Επίσης είπε ότι ο ολυμπιονίκης αγνοεί το παρελθόν της γιατί δεν έτυχε ποτέ να του μιλήσει για αυτό.

Τώρα, όμως, η Taylor πιστεύει ότι ο Phelps, από τη στιγμή που έμαθε την αλήθεια θα την παρατήσει. «Πιθανότατα θα τον χάσω γιατί είναι πρώτο όνομα και η ομάδα του θέλει να τον προστατεύσει», λέει χαρακτηριστικά.


Πηγή:

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου