Ετικέτες

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

ΦΡΙΚΗ: Έβγαλε το μάτι της συζύγου του με τα χέρια

Τον είχε γνωρίσει μέσω Διαδικτύου και έπειτα από λίγους μήνες ο άνδρας, της έκανε πρόταση γάμου..

Εκείνη πίστευε ότι στο πρόσωπό του είχε βρει τον έρωτα της ζωής της, όμως, λίγο αργότερα αποκαλύφθηκε η σκληρή πραγματικότητα.


Εκείνος της ζητούσε επίμονα χρήματα για να αποπληρώσει τα χρέη του, ενώ την κακοποιούσε σε καθημερινή βάση.

Η 39χρονη προσπάθησε να τον εγκαταλείψει, αλλά ο άνδρας την απειλούσε ότι θα έβλαπτε την οικογένειά της. Αφού την ανάγκασε να τον παντρευτεί εξακολούθησε να βιαιοπραγεί, ενώ παράλληλα είχε φροντίσει να κρύψει όλα τα απαραίτητα έγγραφα και πιστοποιητικά γάμου, ώστε η γυναίκα να μη μπορέσει να επικοινωνήσει με δικηγόρο.

Ανήμπορη να αντιδράσει, έφυγε από το σπίτι και επέστρεψε στο πατρικό της, όπου λίγο καιρό αργότερα γνώρισε έναν άλλο άνδρα.

Πριν λίγες ημέρες και ενώ η 39χρονη βρισκόταν στο διαμέρισμά της με τον νέο σύντροφό της, ο σύζυγός της εισέβαλε στην κατοικία της και της επιτέθηκε.Αφού γρονθοκόπησε τον άνδρα, σύμφωνα με την κινεζική ιστοσελίδα Want China Times, συνέχισε να χτυπάει άγρια τη γυναίκα

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Προφανώς οι γροθιές δεν ήταν αρκετές, έτσι ο άνδρας έβαλε σε εφαρμογή ένα ακόμα αγριότερο σχέδιο για να επιβληθεί και να… τιμωρήσει την «άπιστη» σύζυγο: με τα χέρια του κατάφερε να της αφαιρέσει ένα από τα δύο μάτια.

Στη συνέχεια και βλέποντας τη γυναίκα αιμόφυρτη να σφαδάζει από τους πόνους τη μετέφερε στο νοσοκομείο και έπειτα παραδόθηκε στην αστυνομία, όπου κρατείται.

Η 39χρονη νοσηλεύεται, έχει χάσει τον αριστερό οφθαλμό της, ενώ στις τοπικές αρχές δήλωσε πως δε μπορούσε να χωρίσει το σύζυγό της γιατί της είχε αποσπάσει όλα τα έγγραφα, ακόμα και την ταυτότητά της, που ήταν απαραίτητα για να υποβάλει αίτηση διαζυγίου.


Πηγή:

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου