Ετικέτες

Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Πώς είναι η καθημερινότητα ενός πρωταγωνιστή ερωτικών ταινιών

Η δουλειά δεν έχει μόνο τα... θετικά της

Όταν πρόκειται για τη ζωή ενός άνδρα πρωταγωνιστή ερωτικών ταινιών, οι περισσότεροι θα σας πουν ότι ακούγεται σαν σε γλυκό παραμύθι-αλλά για ενηλίκους. Από να κοιμάσαι με όμορφες γυναίκες και να βγάζεις τα προς ζην από αυτό το επάγγελμά, θα πρέπει να είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, σωστά;


Ο Logan Pierce ωστόσο, μπορεί να σας πει το αντίθετο. Pierce, ένας πορνοστάρ στην ερωτική κινηματογραφική βιομηχανία, είναι πάρα πολύ εξοικειωμένος με τα σκαμπανεβάσματα του κλάδου.

Νικητής του 2013 AVN Award, ως καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος, είναι ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του κλάδου τα τελευταία χρόνια. Όπως μπορεί να φανταστεί κανείς, τα θετικά του κλάδου είναι προφανή. Έχει το καλύτερο σεξ που θα μπορούσε ποτέ να ονειρευτεί, όπως το θέτει ο ίδιος ο Pierce, καθώς το επάγγελμά του τον «ωθεί» να έχει άπειρες σεξουαλικές σχέσεις -κάτι για το οποίο αρκετοί άντρες θα έδιναν τα πάντα για να αποκτήσουν.

Τα αρνητικά, ωστόσο, είναι εξίσου υπαρκτά και πραγματικά. Όταν συνεχώς κάνεις σεξ με πολλαπλούς γυναίκες, επαγγελματικά ή με άλλο τρόπο, μπορεί να είναι σχεδόν αδύνατο να οικοδομήθεί μια ουσιαστική ρομαντική σχέση με ένα άτομο.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Σχεδόν όλες οι γυναίκες με τις οποίες βγαίνει ο Pierce είναι πορνοστάρ, διότι, όπως και οι υπόλοιποι από εμάς, συναντά τις ερωτικές του συντρόφους μέσω της εργασίας. Ο Pierce ψάχνει για την αγάπη εκτός της ερωτικής βιομηχανία, αλλά πολλές γυναίκες δικαιολογημένα ανησυχούν για μια σχέση με έναν πορνοστάρ.

«Εργάζομαι στην ερωτική βιομηχανία τα τελευταία χρόνια. Συνήθως οι ρόλοι που παίρνω είναι αυτές του θετού γιου ή του συντρόφου. Πρέπει να έχεις αίσθηση του χιούμορ για να είσαι σε αυτή τη δουλειά γιατί τα περισσότερα σημεία του ρόλου δεν έχουν νόημα», λέει ο Logan στο μίνι ντοκιμαντέρ για τη ζωή του.

«Θέλω να κάνω σχέση με κάποια εκτός της ερωτικής βιομηχανίας, αλλά το πορνό σου προσφέρει το καλύτερο σεξ. Οπότε τι κάνεις;». Ο νεαρός, που ζει στο Λος Άντζελες, όταν είναι εκτός πλατό, συνηθίζει να κάνει πράγματα τελείως άλλα: «Όταν είμαι εκτός, είμαι εκτός. Συνήθως γυμνάζομαι, τα σαββατοκύριακα κάνω πεζοπορία και εξερευνώ διάφορα σημεία της πόλης. Όταν έχω γύρισμα, ξυπνάω νωρίς κατά τις 7 το πρωί. Φροντίζω ώστε την προηγούμενη ημέρα να μην έχω κάνει σεξ ή να έχω αυτοϊκανοποιηθεί. Τρώω ελαφρύ πρωινό, ετοιμάζω μια βαλιτσούλα με τα πράγματά μου-εσώρουχα, κάλτσες κ.α.-.

Φτάνω στα πλατό δέκα λεπτά νωρίτερα, περνάμε τις σκηνές ντυμένοι και αργότερα γδυνόμαστε… Η δουλειά μου; Κάνω σεξ με τα πιο σέξι κορίτσια. Τα περισσότερα κορίτσια, τα γνωρίζω στα πλατό, γιατί εκεί γνωρίζεις κόσμο: στη δουλειά… Φοβάμαι ότι όταν επενδύσω συναισθηματικά σε μια κοπέλα, δεν θα μπορώ να κάνω τη δουλειά μου σωστά…».


Πηγή: newsbeast.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου