Ετικέτες

Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

«Το πέος του είναι τεράστιο, το σεξ σαν εφιάλτης»

Μία γυναίκα αποφάσισε να χωρίσει μετά από μία εβδομάδα γάμου επειδή το σεξ με τον σύντροφο της ήταν εφιάλτης καθώς δεν ταίριαζαν... ανατομικά.



Ο γάμος έγινε στη Νιγηρία και σύμφωνα με την παράδοση η γυναίκα δεν είχε συναντήσει τον άνδρα και έμενε για μία εβδομάδα στο σπίτι των γονιών του. Και ενώ η Αίσα ανυπομονούσε για την πρώτη νύχτα του γάμου, όταν ήρθε η στιγμή βίωσε έναν εφιάλτη.

«Κάναμε σεξ αλλά ήταν ένας εφιάλτης», είπε η Αίσα στο δικαστήριο όπου κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, μόλις μία εβδομάδα μετά τον γάμο. «Δεν απολάμβανα το σεξ, το πέος του ήταν πολύ μεγάλο».

Η Αίσα ισχυρίζεται ότι υπέφερε και αναγκάστηκε να πάρει φάρμακα για να περάσει ο πόνος: «Αποκάλυψα στη μάνα μου τι έπαθα και μου είπε να κάνω υπομονή, πως με τον καιρό θα μπορώ να αντεπεξέλθω. Πήρα αναλγητικά».

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Στη συνέχεια το ζευγάρι επιχείρησε να δοκιμάσει ακόμα μία φορά, αλλά η Αίσα δεν τα κατάφερε: «δεν μπορούσα να το αντέξω», είπε στο δικαστήριο.

Στην κατάθεση του, ο γαμπρός παραδέχτηκε ότι το πέος του είναι πολύ μεγάλο ενώ ξεκαθάρισε πως για να δώσει διαζύγιο στην Αίσα θέλει μόνο να πάρει την προίκα της.


Πηγή: koolnews.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου