Ετικέτες

Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Βίντεο - Ντοκουμέντο: Η πρόβα της Αγγελικής για την επίθεση στον Κορυδαλλό

Ακόμα και σε βίντεο είχαν καταγράψει οι τρομοκράτες τη διαδρομή που θα χρησιμοποιούσαν προκειμένου να φτάσουν στις φυλακές Κορυδαλλού ώστε να θέσουν σε εφαρμογή το σχέδιο Γοργοπόταμος προκειμένου να απελευθερώσουν τα φυλακισμένα μέλη της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς».


Το βίντεο είχε γυρίσει η Αγγελική Σπυροπούλου με τη βοήθεια ενός τρίτου συνεργάτη του Χριστόδουλου Ξηρού. Στις εικόνες που έφερε στο φως της δημοσιότητας το MEGA η προφυλακισμένη πλέον Αγγελική ακούγεται να περιγράφει λεπτό προς λεπτό τη διαδρομή που θα ακολουθούσαν οι συμμετέχοντες στην τρομοκρατική επίθεση, η οποία προγραμματιζόταν για τις 4 Ιανουαρίου.

Η ημέρα εκείνη είχε σημαδευτεί από τους τρομοκράτες καθώς τότε θα μεταφέρονταν στις φυλακές τύπου Γ΄στον Δομοκό κρατούμενοι από τον Κορυδαλλό. Από το σύνολο των σημειώσεων, η ομάδα κρούσης δεν φαίνεται να υπερέβαινε τα τέσσερα άτομα, αλλά ευελπιστούσαν στην επιτυχία της βόμβας-«πυραύλου» και την άμεση υποβοήθησή τους από εκείνους που θα δραπέτευαν και θα εξοπλίζονταν άμεσα.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~




Πηγή:

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου