Ετικέτες

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Στημένες τελικά οι φωτογραφίες που έκαναν το γύρο του διαδικτύου εχθές; ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ στους In-fo-stires

Σίγουρα εχθές όλοι θα είδατε αυτή τη φωτογραφία και τον παιδί που βοήθησε τον άπορο. Τελικά τι κρύβεται πίσω από αυτή την εικόνα;




Η εικόνα αυτή και άλλες 3 έκαναν εχθές το γύρο της Ελλάδας. Ένας κύριος απαθανάτισε μια πολύ ανθρώπινη στιγμή όταν ένας νεαρός από το υστέρημά του αγόρασε ένα ζευγάρι παπούτσια σε κάποιον ρακένδυτο κύριο. Σίγουρα η παραπάνω πράξη αποτελεί μια σπουδαία πράξη ανθρωπιάς και ακόμα, οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν θα μπορούσαν να σταθούν σε κάποιο διεθνές διαγωνισμό φωτογραφίας.

Όσον αφορά αυτό το περιστατικό όμως, έχουν αρχίσει ήδη καταγγελίες πως ο εν λόγω κύριος κάνει αυτή τη πράξη ως βιοποριστικό επάγγελμα. Δηλαδή; Σε σταματάει και σε ενημερώνει πως λίγο πιο κάτω του έκλεψαν τα παπούτσια. Ως εκ θαύματος δίπλα υπάρχει ένα παπουτσάδικο και μπαίνουν κάποιοι και αγοράζουν παπούτσια και κάλτσες και στο τέλος ο νεαρός τους ευχαριστεί λέγοντάς τους: "Κανείς δεν μου το έχει ξανακάνει αυτό, σε ευχαριστώ κτλ κτλ".

Δείτε τις επώνυμες καταγγελίες εδώ:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~




Σαν In-fo-stires θα ξαναπούμε πως αυτό που αποκαλύπτουμε σε ΤΙΠΟΤΑ δε μειώνει αυτές τις εκπληκτικές φωτογραφίες, τη γλυκιά κίνηση του νεαρού αλλά και την ωραία αντίδραση κάποιων ανθρώπων. Για μια ημέρα πιστέψαμε πως η κοινωνία μας έγινε πιο ευαισθητοποιημένη. Είχαμε και έχουμε όμως υποχρέωση να αναζητούμε την αλήθεια, είτε είναι όμορφη, είτε όχι. Γιατί μόνο μέσω της αλήθειας θα μπορέσει η κοινωνία μας να γίνει πιο όμορφη. Τροφή για σκέψη λοιπόν.

Πηγή:

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου