Ετικέτες

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Δέκα sex tips που δεν γνωρίζετε! Οταν το σεξ γίνεται ρουτίνα...

Δέκα sex tips που δεν γνωρίζετε! Οταν το σεξ γίνεται ρουτίνα...

Οταν το σεξ παύει να είναι απολαυστικό και γίνεται ρουτίνα επιβάλλεται να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. 'Ετσι ''για να μην μας αφήσει ότι αφήνουμε'' μπορούμε να αποκτήσουμε και πάλι εκρηκτική σεξουαλική ζωή αν ακολουθήσουμε τα sex tip που μας προτείνει το iatropedia.gr, τα οποία μπορούν να απογειώσουν την ερωτική μας ζωή.


Για κοίτα με στα μάτια!

Σύμφωνα με την επιθεώρηση Journal of Research in Personality, οι άνθρωποι που είναι βαθιά ερωτευμένοι κοιτάζουν ο ένας τον άλλο 30% με 40% περισσότερο από τα άλλα ζευγάρια και αργούν να πάρουν το βλέμμα τους όταν διακόπτεται αυτή η επαφή.

Θέλει συναίσθημα

«Η διαφορά ανάμεσα στο να κάνεις σεξ με συναίσθημα και σεξ χωρίς συναίσθημα έχει να κάνει με τις προθέσεις σου» τονίζει η Jill Blakeway, συγγραφέας του Sex Again. Δεν έχει σημασία αν είναι yoga ή jogging – κάνε ό,τι σε βοηθά να συγκεντρώσεις το μυαλό σου εκεί που πρέπει.

Διώξτε τις ανασφάλειες!

Οι ερωτικοί σύντροφοι που δεν έχουν ανασφάλειες για το σώμα μας λειτουργούν καλύτερα στις ερωτικές τους συνευρέσεις επισημαίνουν οι ειδικοί οι οποίοι δηλώνουν κατηγορηματικά: όσες λιγότερες ανασφάλειες τόσο καλύτερο σεξ

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Φάτε αφροδισιακά

Ορισμένες αφροδισιακές τροφές μπορούν να απογειώσουν την λίμπιντο. Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο από τις φράουλες, που είναι και της εποχής.

Sexting

Οι ειδικοί Debra Goldstein και Olivia Baniuszewicz συνιστούν στο βιβλίο τους Flirtexting: How to Text Your Way into his Heart τα ζευγάρια να ανταλλάσσουν ερωτικά μηνύματα με περιεχόμενο και πάθος αφού κάτι τέτοιο εκτοξεύουν την λίμπιντο.

Τα όμορφα τα λόγια τα μεγάλα

“Τα κομπλιμέντα μπορεί να ανεβάσουν τη σεξουαλική διάθεση» επισημαίνει η Jennifer Jones, σύμβουλος γάμου στη Σχολή Κοινωνικής Πολιτικής στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνιας. «Γυναίκες και άνδρες θέλουν να νιώθουν επιθυμητοί από τους συντρόφους τους και όταν νιώθεις σίγουρος για τον εαυτό σου, τότε νιώθεις και σέξι».

Βρείτε χρόνο για σεξ

«Αν δεν κάνετε σεξ επειδή είστε εξαντλημένοι, τότε ίσως είναι καιρός να βρίσκετε χρόνο για ένα μεσημεριανό ραντεβού κάθε τόσο ή να δοκιμάσετε να βάλετε το ξυπνητήρι πιο νωρίς για να απολαύσετε λίγο χρόνο μαζί το πρωί».προτείνει η Jill Blakeway.

Ξεκινήστε το παιχνίδι

«Σε έρευνες υποστηρίζεται ότι η δημιουργικότητα παίζει σημαντικό ρόλο στην έλξη και τη διατήρηση της σχέσης» αναφέρει η Glenn Geher, συγγραφέας του Mating Intelligence Unleashed. «Η ενασχόληση με δημιουργικές δραστηριότητες μαζί με το σύντροφό σου, όπως το να παίζετε μουσική ή επιτραπέζια παιχνίδια ενισχύει την σεξουαλικότητα.


Πηγή: apospasma.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου