Ετικέτες

Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Σύζυγος γνωστής ηθοποιού σε κύκλωμα ναρκωτικών

Σόκαρε η είδηση ότι ο σύζυγος πασίγνωστης ηθοποιού που έγινε γνωστή μέσω πετυχημένης σειράς εμπλέκεται σε κύκλωμα ναρκωτικών.

Ο σύζυγος γνωστής ηθοποιού τηλεοπτικής σειράς και γαμπρός παλαίμαχου ποδοσφαιριστή μεγάλης ΠΑΕ της επαρχίας και Εθνικής Ελλάδος, συγκαταλέγεται στους κατηγορουμένους σπείρας εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών.


Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τρία άτομα 51, 58 και 59 ετών, σε Μοσχάτο, Καλλιθέα και Χαλάνδρι, ενώ στην κατοχή τους βρήκαν και κατάσχεσαν συνολικά τέσσερα κιλά ηρωίνης και δύο κιλά κατεργασμένου χασίς («σοκολάτα»). Ο ένας από τους συλληφθέντες είναι... σύζυγος ηθοποιού και γαμπρός παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδος και παλιάς πρωταθλήτριας της δισκοβολίας.

Η αξία των ναρκωτικών που κατάσχεσαν οι αρχές, εκτιμάται πως αγγίζει τις 300.000 ευρώ. Στα σπίτια, αλλά και σε διάφορους αποθηκευτικούς χώρους που χρησιμοποιούσαν, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

18 συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 4 κιλών και 584 γραμμαρίων
8 συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη συνολικού βάρους 2 κιλών και 733 γραμμαρίων
Λευκή σκόνη βάρους 9,2 γραμμαρίων
Ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας

Το χρηματικό ποσό των 2.700 ευρώ Επίσης, κατασχέθηκαν συνολικά τέσσερα κινητά τηλέφωνα και οκτώ κάρτες διαφόρων τηλεφωνικών συνδέσεων. Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης βρίσκεται σε εξέλιξη.


Πηγή:

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου