Ετικέτες

Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Δεν φαντάζεστε πού είναι προπονητής ο Αλεξανδρής!

Ως ποδοσφαιριστής έκανε μεγάλη καριέρα, ως προπονητής όμως πάει συνεχώς και πιο χαμηλά....

Σε ποια ελληνική ομάδα είναι τώρα, από την οποία μάλλον θα φύγει στο τέλος της σεζόν;


Ο Αλέκος Αλεξανδρής φορώντας ποδοσφαιρικά παπούτσια έκανε μεγάλη καριέρα και πέτυχε κάποια από τα πιο όμορφα γκολ που έχουμε δει στα ελληνικά γήπεδα, τόσο με την φανέλα της ΑΕΚ όσο και με αυτή του Ολυμπιακού.

Μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση ο Αλεξανδρής ξεκίνησε καριέρα προπονητή, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν έχει ανάλογες επιτυχίες, κάτι που φαίνεται και από τις ομάδες που έχει κοουτσάρει μέχρι στιγμής.

Παρότι λοιπόν ξεκίνησε ως προπονητής από καλό επίπεδο, δηλαδή από τα τμήματα υποδομών του Ολυμπιακού, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και η πορεία του πολύ γρήγορα πήρε την... κατηφόρα. Ο Αλεξανδρής μετά τους Πειραιώρες πήγε στην κυπριακή Κερύνεια, μετά στην Κέρκυρα και στην Ελασσόνα, ενώ ακολούθησε η Σεβερίν από τη Ρουμανία, την οποία ανέλαβε τον Δεκέμβριο του 2012.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Το 2013 επέστρεψε στην Ελλάδα, πιο συγκεκριμένα στη Ρόδο, αναλαμβάνοντας την ομάδα του Ιαλυσού, ενώ το 2014 "μετακόμισε" μερικά χιλιόμετρα νοτιότερα στον Άρη Αρχαγγέλου της ΕΠΣ Δωδεκανήσου!

Πάντως ούτε εκεί φαίνεται πως θα μακροημερεύσει, καθώς δεν μπόρεσε να μπει στα πλέι οφ και σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, το καλοκαίρι αναμένεται να αποχωρήσει από τον Σύλλογο, εφόσον φύγει από αυτόν και ο νυν πρόεδρος...


Πηγή: sportdog.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου