Ετικέτες

Τρίτη, 28 Απριλίου 2015

Το μήνυμα του Βασίλη Λεβέντη στους δανειστές (video)

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων εμφανίζεται σε μαγνητοσκοπημένο βίντεο με υπότιτλους και παίρνει θέση για την πορεία των πολύ κρίσιμων διαπραγματεύσεων

Θέση για την πορεία των πολύ κρίσιμων διαπραγματεύσεων ανάμεσα σε Ελλάδα και δανειστές παίρνει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.


Εμφανίζεται σε μαγνητοσκοπημένο βίντεο και απευθύνεται σε όλους τους Ευρωπαίους πολίτες, εκφράζοντας την άποψή του για τη θέση της χώρας μας στην ευρωζώνη και για τον Γιάνη Βαρουφάκη.

«Πληρώνουν δημοσιογράφους για να υβρίζουν καθημερινά τους ευρωπαίους εταίρους μας. Ντρέπομαι που διασύρουν τη χώρα μας προσβάλλοντας εκείνους που μας δίνουν χρήματα για να αποφύγουμε τη χρεοκοπία.

Ντρέπομαι που με πιέζουν οι ξένοι να κάνω πράγματα για τη χώρα μου τα οποία θα έπρεπε να τα κάνουμε μόνοι μας» λέει ο κ. Λεβέντης.

Παράλληλα τάσσεται κατά της επιστροφής στη δραχμή και τονίζει ότι η ρήξη με τους Ευρωπαίους δεν είναι λύση. Αναφερόμενος δε στον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, υποστηρίζει ότι παίζει με τις τύχες της χώρας και των Ελλήνων.

«Η ρήξη με τους ευρωπαίους δεν είναι λύση» σημειώνει ο Β. Λεβέντης και ζητά παραμονή στο ευρώ και μεταρρυθμίσεις.

Για την προσωπική του στάση εκτιμά ότι δικαιώθηκε: «Έκανα υπομονή 25 χρόνια, λοιδορήθηκα. Φιμώθηκα από την ντόπια οικονομική ελίτ. Δεν με καλούσαν σε εκπομπές γιατί τονίζω χρόνια τις ευθύνες του πολιτικού συστήματος» είπε και κατέληξε: «Η χώρα μου πηγαίνει στο γκρεμό. Δε θα αφήσω να την αποτελειώσουν».

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Πηγή:

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου