Ετικέτες

Σάββατο 2 Μαΐου 2015

5 άκυροι μύθοι για το γυναικείο οργασμό

Πριν μερικές δεκαετίες, η ικανοποίηση και ο οργασμός μιας γυναίκας δεν απασχολούσαν κανένα, ούτε καν το σύντροφο που είχε ένα κορίτσι στο πλευρό του.

Τα χρόνια πέρασαν, οι επιστήμονες παραδέχτηκαν την ύπαρξη του γυναικείου οργασμού και απανταχού παρτενέρ των γυναικών φρόντισαν να ασχοληθούν με τη απόλαυση μας.


Κι από εκεί που ο οργασμός μας ήταν προαιρετικός έγινε αυτοσκοπός, όχι τόσο για εμάς αλλά κυρίως για τους παρτενέρ μας.
Καλό είναι λοιπόν να ενημερώσουμε και τα αρσενικά και τα θηλυκά για τους μεγαλύτερους μύθους που αφορούν το γυναικείο οργασμό.

Οργασμικός μύθος Νο1: όλες οι γυναίκες επιθυμούν να βιώσουν οργασμό του σημείου G
Κι όμως καμία γυναίκα δεν πέφτει στο κρεβάτι σκεπτόμενη »αχ θα καταλάβω σήμερα τι πάει να πει οργασμός του σημείου G?.
Έτσι κι αλλιώς, πρόσφατα οι επιστήμονες υποστήριξαν πως το γυναικείο σημείο G είναι πολύ πιθανό να υπάρχει στο μυαλό και όχι στην ευαίσθητη περιοχή σου! Αν ο αγαπημένος σου προσπαθεί με νύχια και με δόντια να βρει το σημείο G σου, καθησύχασε τον γιατί με τόσο άγχος δεν θα καταφέρει να σε ευχαριστήσει ούτε κολπικά, ούτε κλειτοριδικά, ούτε καν θα φτάσει κοντά στο σημείο G.

Οργασμικός μύθος Νο 2: οι γυναίκες χρειάζονται ένας προικισμένο και έμπειρο σύντροφο στο σεξ:
Πολλά αγόρια υπερηφανεύονται για τις ικανότητές τους στο σεξ και τους πολλούς και έντονους οργασμούς που προκαλούν στις παρτενέρ τους. Σίγουρα τα μεγάλα προσόντα και η επιδεξιότητα ενός αρσενικού στο σεξ είναι κάτι παραπάνω από εκτιμητέα.
Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάει κανέναν αρσενικό είναι πως ο οργασμός μιας γυναίκας είναι στο χέρι της κατά κύριο λόγο. Δεν πάει ο καλός σου να κάνει αεροπλανικά στο κρεβάτι; Τι κι αν διαθέτει τα προ΄σόντα του παρτενέρ της Τζούλιας στο dvd. Αν εσύ δεν έχεις την όρεξη ή σου έχει περάσει η επιθυμία για εκείνον, ο οργασμός δεν θα έρθει. Ακόμα κι αν βρεθείς στο κρεβάτι με έναν εντελώς άπειρο άντρα ή με ένα αρσενικό περιορισμένων προσόντων, ο Θεός σε έχει προικίσει με την πολύτιμη κλειτορίδα που ακόμα κι αν δεν έρθει ο κολπικός οργασμός, εκείνη κάνει θαύματα.

Οργασμικός μύθος Νο 3: για να ευχαριστηθεί μια γυναίκα το σεξ, πρέπει να κορυφώσει ντε και καλά:
Το σεξ μπορεί να θεωρηθεί εκπληκτικό για μια γυναίκα, είτε έρθει σε οργασμό, είτε όχι. Όταν η ερωτική πράξη συνοδεύεται από την απαραίτητη οικειότητα, τα ανάλογα συναισθήματα, την απαραίτητη προσοχή και φροντίδα και φυσικά το αγόρι για το οποίο θα λιώνει! Ακόμα και το στάδιο των ατελείωτων φιλιών, των προκαταρκτικών και της αγκαλιάς είναι εξίσου σημαντικά για εμάς τα κορίτσια, κι εφόσον έρθει ο οργασμός, εαυτός είναι καλοδεχούμενος. Δεν είναι τυχαίο πως οι περισσότερες γυναίκες που φαίνεται να βίωσαν τους πολλαπλούς οργασμούς σε μια επαφή, το κατάφεραν στο σεξ με ένα σύντροφο που ήξεραν καλά!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Οργασμικός μύθος Νο 4: οι κολπικοί οργασμοί είναι καλύτεροι από τους κλειτοριδικούς:
Το να συγκρίνεις τα δύο αυτά είδη οργασμού, είναι σαν να συγκρίνεις ένα κιλό μήλα με πορτοκάλια. Η βασική ιδέα έγκειται στα εξής: και τα δύο είδη οργασμού είναι καλοδεχούμενα και εξίσου απολαυστικά. Ο μοναδικός λόγος που κάνει τον κολπικό οργασμό πιο σημαντικό, είναι η συχνότητα με την οποία αυτός προκύπτει στη σεξουαλική ζωή μιας γυναίκας. Κάποιες δεν τον βιώνουν ποτέ και μάλιστα οι στατιστικές λένε πως το ποσοστό αυτών των γυναικών φτάνει το 30%. Ταυτόχρονα, μόνο το 30% των γυναικών που ερωτήθηκαν παραδέχτηκε πως βιώνει τον κολπικό οργασμό και μάλιστα πολύ συχνά. Αυτό ου αξίζει να θυμάσαι είναι πως ο κολπικός οργασμός δεν πρέπει να είναι αυτοσκοπός. Όσο περισσότερο τον ψάχνεις και δεν έρχεται ,τόσο πιο πολύ θα απογοητεύεσαι. Άλλωστε, ένας κλειτοριδικός οργασμός μπορεί να είναι εξίσου έντονος και απολαυστικός.

Οργασμικός μύθος Νο 5: οι γυναίκες δεν μπορούν να εκσπερματώσουν
Η γυναικεία εκσπερμάτωση είναι πέρα για πέρα αληθινή αλλά πρόσφατα τεκμηριώθηκε και επιστημονικά. Μην σκέφτεσαι την εκσπερμάτωση σου με τα μέτρα και σταθμά της ανδρικής. Η γυναικεία εκσπερμάτωση φαίνεται ότι προκύπτει μέσω της ουρήθρας και ως σύσταση μοιάζει με το αντρικό σπέρμα (χωρίς τα σπερματοζωάρια). Για την παραγωγή της υπεύθυνος είναι ο λεγόμενος γυναικείος προστάτης, ένα όργανο που μοιάζει με τον ανδρικό προστάτη αλλά είναι μικρότερος σε μέγεθος. Φυσικά, όπως συμβαίνει και με τον κολπικό οργασμό αλλά και με τον ερεθισμό του σημείου G, η γυναικεία εκσπερμάτωση δεν αποτελεί προνόμιο όλων των γυναικών, αφού μερικές θα την βιώσουν και άλλες όχι!


Πηγή: endiaferonta.com

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου