Ετικέτες

Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Προειδοποίηση Βαρώτσου για ενδεχόμενο ισχυρό σεισμό στην Κεντρική Ελλάδα – Τι λέει ο Χουλιάρας

Ηλεκτρομαγνητικά κύματα και προσεισμικά σήματα που αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο ισχυρού σεισμού στην ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Ελλάδας καταγράφηκαν από την ομάδα Βαν του καθηγητή Παναγιώτη Βαρώτσου και δημοσιεύτηκαν, κατά την πάγια τακτική της ομάδας, στο πανεπιστήμιο Cornell.


H «περιοχή ανησυχίας» περιλαμβάνει τμήμα της Αττικής, της Χαλκίδας, της Στερεάς Ελλάδας και του Κορνθιακού, όπως σημειώνει το www.apokalypseis.com, ο συνεργάτης του οποίου, Μάκης Νοδάρος, μίλησε με τον σεισμολόγο Γεράσιμο Χουλιάρα. Όπως είπε στο www.apokalypseis.com ο Γεράσιμος Χουλιάρας

« Οι ηλεκτρομαγνητικές ανωμαλίες καταγράφηκαν στις 24 Δεκεμβρίου 2014 από τον σταθμό έρευνας που έχει εγκαταστήσει η ομάδα ΒΑΝ στον σταθμό της Κερατέας . Παρακολουθούμε την ευρύτερη περιοχή με προσοχή καθώς η ομάδα ΒΑΝ μέχρι σήμερα έχει επιβεβαιωθεί σε όλες σχεδόν τις αναφορές της . Η περιοχή που αναφέρεται στην νέα καταγραφή είναι μεγάλη και μέσα σε αυτή υπάρχουν σήμερα πολλά σημεία που παρουσιάζουν σημαντική σεισμικότητα. Συνεπώς δεν γνωρίζουμε αν συμβεί κάτι που θα εκδηλωθεί.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Οι αναφορές της ομάδας ΒΑΝ όταν αυτές δημοσιεύονται βασίζονται σε σοβαρά δεδομένα και αφορούν το ενδεχόμενο σεισμού με μέγεθος περίπου τα 6 Ρίχτερ . Το έργο που κάνει ο κ. Βαρώτσος και οι συνεργάτες του είναι πολύ σημαντικό και αναγνωρισμένο από την διεθνή επιστημονική κοινότητα.»


Πηγή:

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου