Ετικέτες

Τρίτη, 26 Μαΐου 2015

Δείτε το «απαγορευμένο» βίντεο που οδήγησε στη φυλακή πληθωρική τραγουδίστρια

Η προκλητική εμφάνιση της Σάλμα αλ-Φούλι σόκαρε τις συντηρητικές τοπικές αρχές - Παραβιάζονται οι ηθικές αρχές της χώρας, σύμφωνα με την εισαγγελία.


Λικνίζεται μπροστά στην κάμερα φορώντας ένα μικροσκοπικό μαύρο φόρεμα, ενώ πίσω της ο τραγουδιστής την αγγίζει αισθησιακά. Η παραπάνω εικόνα μπορεί είναι συνηθισμένη στα βιντεοκλίπ της Δύσης, ωστόσο, στην Αίγυπτο είναι αφορμή για σύλληψη.

Η εικόνα της χορεύτριας και τραγουδίστριας Σάλμα αλ-Φούλι από την Αίγυπτο στο βιντεοκλίπ για το τραγούδι «Sib Idi» («Πάρε τα χέρια σου από πάνω μου», όπως μεταφράζεται από αιγυπτιακές ιστοσελίδες), δεν πέρασε απαρατήρητη από τις αρχές της χώρας.

Έτσι, από την εισαγγελία της Αγκούζα δόθηκε η εντολή για την σύλληψη της αλ-Φούλι, αλλά και του χειριστή κάμερας Αχμέντ Ριζκ, με την κατηγορία της παραγωγής και συμμετοχής σε «προκλητικό» βίντεο.

Οι τοπικές αρχές κατηγορούν την πρωταγωνίστρια και τον κάμεραμαν γιατί μέσω του βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε στις 19 Μαΐου στο YouTube συγκεντρώνοντας περίπου 660.000 θεάσεις, «διαδίδεται χυδαιότητα στην κοινότητα» και παραβιάζονται οι ηθικές αρχές της Αιγύπτου.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Πηγή:

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου