Ετικέτες

Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Το «πέσιμο» των οπαδών στη Μελέτη και η απάντησή της (pic)

Πανικό προκάλεσε ένα «ποστάρισμα» της Ελεονώρας Μελέτη από το ντέρμπι του ΟΑΚΑ, στο μπάσκετ, με οπαδούς να της κάνουν «πέσιμο» και την ίδια να απαντάει κάνοντας λόγο για γελοίους και αμόρφωτους.




Η γνωστή παρουσιάστρια ανέβασε φωτογραφία της στο Instagram από την παρουσία της στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκατάστεων, όπου και παρακολούθησε από κοντά το μεγάλο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, το απόγευμα του Σαββάτου.

Δίχως να έχει κρύψει τα... πράσινα συναισθήματά της, η Ελεονώρα Μελέτη απλά ανέβασε τη φωτογραφία δίχως να προκαλέσει, όμως αυτό δεν απέτρεψε ορισμένους να γεμίσουν τη φωτογραφία με υβριστικά σχόλια.

Αφότου τα αφαίρεσε, η Μελέτη έγραψε:

«Ευχαριστώ, παιδιά, για το "πέσιμο" στους γελοίους που είναι τόσο αμόρφωτοι, που βρίζουν όχι γιατί είμαι ΠΑΟ (εξάλλου αν είδατε δεν έκανα το παραμικρό σχόλιο, μια φωτογραφία "ανέβασα" και ούτε έλεγα που βρίσκομαι), αλλά δυστυχώς το επίπεδο ορισμένων δεν τους επιτρέπει να έχουν τρόπους κυρίως με μία γυναίκα και μετά με όλα τα άλλα! Ευχαριστώ παιδιά... Κι εσάς και όλους τους υπόλοιπους».

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Πηγή:

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου