Ετικέτες

Σάββατο, 23 Μαΐου 2015

Ερευνα: Οι γυναίκες ξοδεύουν πέντε ώρες την εβδομάδα για selfies!

Οι selfies ξεπερνούν τα όρια του τεχνολογικού trend και εξελίσσονται σε παράγοντα που επηρεάζει καθημερινά τη συμπεριφορά πολλών εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.


Στην προσπάθειά τους να αποθανατίσουν το ιδανικό αυτό-πορτρέτο ξοδεύουν όπως προκύπτει αρκετό χρόνο και όπως φαίνεται είναι πολλοί εκείνοι (και κυρίως εκείνες) που παίρνουν το όλο θέμα πολύ στα σοβαρά.

Σύμφωνα με έρευνα που διενεργήθηκε στη Βρετανία, οι νεαρές γυναίκες ηλικίας από 16 έως 25 ετών αφιερώνουν πέντε ώρες την εβδομάδα στη λήψη selfies φωτογραφιών. Και αν ο συνολικός χρόνος φαντάζει υπερβολικός, υπάρχει εξήγηση που λέει ότι κάθε νεαρή κοπέλα τραβά κατά μέσο όρο τρεις selfies την ημέρα, ξοδεύοντας 16 λεπτά για την κάθε μια.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Το διάστημα αυτό περιλαμβάνει την προετοιμασία (όπως χτένισμα και μακιγιάζ) και φυσικά τις δεκάδες δοκιμές, μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη γωνία λήψης, σε συνδυασμό με την επιθυμητή έκφραση του προσώπου.

Εξάλλου, για πολλές γυναίκες αυτής της ηλικίας, μια επιτυχημένη selfie πόζα, με πολλά likes και θετικά σχόλια στα social media, είναι φαίνεται αρκετή για να τους φτιάξει τη μέρα.


Πηγή: protothema

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου