Ετικέτες

Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ VIDEO: Μάγισσα-γιατρός έβαλε βρέφος δύο ημερών να περπατήσει

Δύο συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν στην Ινδία έπειτα από τη δημοσίευση ενός βίντεο... στο οποίο μια αυτοαποκαλούμενη «γιατρός-μάγισσα» ανάγκασε ένα βρέφος δύο ημερών να περπατήσει για να… πέσει ο πυρετός του!


Το περιστατικό συνέβη μπροστά στα μάτια δεκάδων χωρικών σε χωριό στο κρατίδιο Assam και σύμφωνα με τη Daily Mail, το παιδί παρέδωσαν στη «γιατρό» οι ίδιοι οι γονείς του, για να θεραπεύσει τον πυρετό που είχε από τη γέννησή του. Εκείνη τους είπε να το γδύσουν και το ανάγκασε, κρατώντας το από τον αυχένα, να σηκωθεί. Το βρέφος έκλαιγε συνεχώς.

Ενας από τους κατοίκους της περιοχής κατέγραψε το περιστατικό σε βίντεο το οποίο έστειλε στις Αρχές της επαρχίας Morigaon. Έτσι κατέφτασε στο χωριό η αστυνομία και φρόντισε για τη μεταφορά του μικρού αγοριού στο νοσοκομείο.Κρατικός αξιωματούχος της Morigaon είπε πως το αγόρι είχε πυρετό, αλλά πλέον η υγεία του είναι καλή. «Πρέπει να βελτιώσουμε το σύστημα περιγεννητικής φροντίδας«, τονίζει.

Η μία από τις δύο γυναίκες που συνελήφθησαν είναι η «γιατρός- μάγισσα». Οι αρχές προειδοποίησαν τις μέλλουσες μητέρες να αποφεύγουν τέτοιου είδους «θεραπείες» και ανακοίνωσαν εκστρατεία ενημέρωσης για την ευαισθητοποίηση των πολιτών.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~




Πηγή: fanpage.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου