Ετικέτες

Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Τους είπαν ψέματα ότι βγήκαν πρωταθλητές στο Ιράν! (videos)

Η ελευθερία του Τύπου είναι πολύ περιορισμένη στο Ιράν, αλλά αυτό που έγινε την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος δεν έχει προηγούμενο!




Η Κυβέρνηση του Ιράν παρενέβη στην πληροφόρηση των οπαδών στα τελευταία λεπτά των κρίσιμων αγώνων, προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Την τελευταία αγωνιστική κρινόταν ο τίτλος σε δύο παιχνίδια. Η Τράκτορ Σάζι υποδεχόταν την Ναφτ Τεχεράνης, ενώ η Σεπαχάν αγωνιζόταν με μια μικρομεσαία ομάδα. Στο πρώτο ματς, η Τράκτορ αν και προηγούνταν 3-1, η Ναφτ ισοφάρισε στο 81’ σε 3-3. Την ίδια ώρα η Σεπαχάν νικούσε 2-0, αποτέλεσμα που της έδινε τον τίτλο.

Και στο 87’ η επικοινωνία από κινητά και σταθερά στην περιοχή διεκόπη. Οι τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα δεν είχαν σήμα! Το παιχνίδι της Τράκτορ Σάζι έληξε και ακούστηκε από τα μεγάφωνα, πως η Σεπαχάν ισοφαρίστηκε, οπότε η Τράκτορ Σάζι κατέκτησε το πρωτάθλημα. Ξέσπασαν πανηγυρισμοί των 90.000 θεατών που βρίσκονταν στο γήπεδο, αλλά επρόκειτο για ένα μεγάλο ψέμα.

Αυτό σκέφτηκε η κυβέρνηση του Ιράν για να μη γίνουν επεισόδια από τους 90.000 απογοητευμένους οπαδούς, σε ένα γήπεδο χωρητικότητας 70.000 θεατών. Ωστόσο η αλήθεια δεν έμεινε πολύ ώρα κρυφή και οι οπαδοί της Τράκτορ Σάζι ξέσπασαν από οργή και τα επεισόδια δεν αποφεύχθηκαν. Σπασμένα καθίσματα, συμπλοκές, τραυματισμοί συνέθεσαν στο σκηνικό, αλλά δεν υπήρξαν άλλες πληροφορίες.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~



Πηγή:

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου