Ετικέτες

Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2015

1,4 εκατ. φοιτήτριες ψάχνουν Sugar Daddies στο Internet

Τα τελευταία χρόνια η άνοδος τους κόστους σπουδών στις ΗΠΑ, έχει δημιουργήσει το περίεργο φαινόμενο πλούσιοι ώριμοι άνδρες να εμφανίζονται πρόθυμοι, με αντάλλαγμα το σεξ, να πληρώσουν τις σπουδές νέων Αμερικανίδων.
Το κόστος της παρακολούθησης ενός κολεγίου στη Νέα Υόρκη, είναι το πιο υψηλό στις ΗΠΑ, ενώ πόλη έχει και το υψηλότερο κόστος ζωής στην Αμερική.

Ο αριθμός των σπουδαστών που βυθίζονται στα χρέη, για να μπορέσουν να παρακολουθήσουν τις σπουδές τους αυξάνεται δραστικά. Οι φοιτητές μάλιστα, αποτελούν το 22% των μελών του SeekingArrangement, του σάιτ που κανονίζει μεγαλύτεροι σε ηλικία άνδρες να έρχονται σε επαφή με φοιτήτριες που επιθυμούν έναν Sugar Daddy, δηλαδή κάποιον για να τους πληρώσει τις σπουδές.

To μέσο εισόδημα μίας Sugar Baby φτάνει τα 3.000 δολάρια τον μήνα, ενώ περί των 1,4 εκατ. Αμερικανίδων φοιτητριών είναι εγγεγραμμένες στο SeekingArrangement.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Όμως το σεξ δεν είναι η λύση του προβλήματος. Υπάρχουν πολλές νέες γυναίκες που είναι μέλη του σάιτ και δηλώνουν ότι ποτέ δεν χρειάστηκε να κάνουν σεξ με κάποιον που γνώρισαν μέσω του συγκεκριμένου σάιτ.

“Υπήρχε άνδρας που μου ζήτησε να συναντηθούμε σε δωμάτιο ξενοδοχείου, να είμαι ντυμένη νοσοκόμα και να τον χαστουκίζω και μου έσωσε γι αυτό πολλά λεφτά”, αναφέρει φοιτήτρια μέλος του SeekingArrangement.

Όπως αναφέρει ο Businessinsider το να κάνει κάποιος σεξ για να πληρώνει τις σπουδές του είναι μία επιλογή, αλλά το να πληρώνει κάποιος νέους και νέες για παρέα δεν θα πρέπει να θεωρείται ότι ανήκει μια «καλοπροαίρετη ομάδα ανδρών που… έρχονται για να σώσουν όλη τη χώρα».

Όπως τονίζεται, πλήθος φοιτητών έχει φοιτητικά δάνεια που τους κυνηγούν και πολλοί από αυτούς καταλήγουν στο να κάνουν αναγκαστικά σεξ για να τα ξεπληρώσουν.

Πηγή: techsmart.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου