Ετικέτες

Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

5 τρόποι να σιδερώσετε τα ρούχα σας χωρίς... σίδερο!

Το σιδέρωμα είναι από τις δουλειές του σπιτιού που πολλές φορές θα ευχόμασταν να μην υπήρχαν. Τώρα μάλιστα που ήρθε το καλοκαίρι, οι υψηλές θερμοκρασία το κάνουν ακόμα πιο δύσκολο! Και όμως, υπάρχει λύση!

Μπορούμε να σιδερώσουμε τα ρούχα μας εύκολα, γρήγορα και χωρίς να βάλουμε στη μέση σίδερο και σιδερώστρα.


1. Χρησιμοποιήστε το πιστολάκι μαλλιών!
Είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να σιδερώσετε τα ρούχα σας. Βάλτε το πιστολάκι στην πρίζα και αφού το ρυθμίσετε στη μεσαία ταχύτητα, φυσήξτε το τσαλακωμένο σας ρούχο. Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει!

2. Η ώρα του ντουζ
Το ξέρατε ότι μπορείτε να σιδερώσετε τα ρούχα χωρίς καν να τα αγγίξετε; Είναι αλήθεια! Κρεμάστε τα ρούχα σας σε μερικές κρεμάστες και τοποθετήστε τις στο μπάνιο την ώρα που κάνετε ντουζ. Οι υδρατμοί κάνουν θαύματα!

3. Το θαύμα της υγρής πετσέτας
Απλώστε το τσαλακωμένο σας ρούχο σε μία επιφάνεια και αφού βρέξετε μία πετσέτα, τοποθετήστε την από πάνω. Πιέστε ελαφρά με το χέρι σας και αμέσως θα δείτε ότι το ρούχο σας έχει σιδερωθεί. Περιμέντε λίγο να στεγνώσει και θα είναι έτοιμο!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

4. Κάτω από το στρώμα
Είναι ένα από τα πιο γνωστά κόλπα για όλους όσους θέλουν να αποφύγουν το σιδέρωμα! Πάρτε το τσαλακωμένο σας ρούχο, τυλίξτε το σε ρολό και βάλτε το κάτω από το στρώμα του κρεβατιού σας. Αφήστε το εκεί για περίπου μια ώρα και μετά θα είναι έτοιμο!

5. Μόνο νερό
Ψεκάστε το ρούχο σας με νερό, βάλτε το σε μια κρεμάστρα και απλώστε το στον ήλιο για 1 ώρα. Χωρίς να κάνετε τίποτε άλλο είναι έτοιμο!


Πηγή: mothersblog.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου