Ετικέτες

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

6 πράγματα που δεν πρέπει να ανέχεσαι σε μια σχέση

Υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν πρέπει να ανέχεσαι σε μία σχέση, όμως πολλές φορές το να το λες είναι πιο εύκολο απ' το να το πράττεις. Αυτό που πρέπει να σκέφτεσαι πάντα όμως, είναι ότι αξίζεις... τον σεβασμό όλων και όχι άσχημες συμπεριφορές που σε υποτιμούν σαν άνθρωπο και σα γυναίκα.


Κάνε την αρχή, λοιπόν, με τα παρακάτω βασικά πράγματα που δεν πρέπει να ανέχεσαι σε μια σχέση:

1. Απιστία
Μπορεί να είναι το πιο προφανές από όσα δεν πρέπει να ανεχτείς, όμως ο λόγος δεν είναι μόνο η πράξη. Ο κύριος λόγος είναι ότι πλέον θα χάσεις την εμπιστοσύνη σου στο σύντροφό σου, θα τον υποψιάζεσαι συνεχώς, δεν θα τον πιστεύεις και έτσι η σχέση σας θα βρίσκεται μονίμως σε μια ένταση.

2. Ψέματα
Φυσικά δεν αναφερόμαστε στα μικρά, αθώα ψεματάκια που ο καθένας μας μπορεί να πει, αλλά σε ουσιαστικά, μεγάλα ψέματα που βλάπτουν τη σχέση και κυρίως την εμπιστοσύνη σου στο πρόσωπο του αγαπημένου σου.

3. Αντιδράσεις εκτός ελέγχου
Για όλους μας υπάρχουν στιγμές θυμού και πολλές φορές έντονου. Όμως όταν ο θυμός και τα νεύρα ξεπερνούν το φυσιολογικό και οι αντιδράσεις γίνονται ανεξέλεγκτες, τότε μιλάμε για μια συμπεριφορά που σίγουρα δεν πρέπει να ανεχτείς -ειδικά αν συμβαίνει όλο και πιο συχνά.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

4. Σεξουαλική και ψυχική κακοποίηση
Είτε ο σύντροφός σου σε αναγκάζει να έρθεις σε επαφή μαζί του, ή σε χτυπά, είτε ακόμα σε απειλεί και σε κάνει να αισθάνεσαι φόβο και ανασφάλεια, εσύ πρέπει να λάβεις τα μέτρα σου και να σταματήσεις να ανέχεσαι μια τέτοια ταπεινωτική συμπεριφορά.

5. Ανάρμοστη συμπεριφορά απέναντι στα παιδιά
Είτε είναι ο βιολογικός τους πατέρας, είτε όχι οφείλει να τα σέβεται. Παρατήρησε τη σχέση του μαζί τους, ρώτησέ τα πως νιώθουν με την παρουσία του στο σπίτι και την συμπεριφορά του απέναντί τους και βεβαιώσου ότι όλα πάνε καλά.

6. Έλλειψη σεβασμού
Όλο τα παραπάνω φυσικά περιλαμβάνουν την έλλειψη σεβασμού του συντρόφου σου προς το πρόσωπό σου. Αν ανακαλύψεις, λοιπόν, ότι δεν σέβεται εσένα, τις ανάγκες και τα θέλω σου βρες κάποιον που θα το κάνε…


Πηγή: boro

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου